Video : Ludovic Orban, despre miniştrii care candidează la parlamentare! Poate vor merge în campanie în timpul liber!

0
26

Premierul Ludovic Orban afirmă că membrii Guvernului care sunt şi candidaţi la alegerile parlamentare nu se vor putea implica în campanie electorală decât în timpul liber, prioritatea fiind activitatea guvernamentală.

“Activitatea la nivel guvernamental nu va fi afectată. Miniştrii trebuie să îşi exercite prerogativele fără să afecteze necesităţile din domeniile pe care le conduc. Poate vor merge în timpul liber (în campanie electorală, n.r.). Prioritatea este activitatea guvernamentală”, a declarat Orban, într-o conferinţă de presă.

Citeste si :  Ludovic Orban : Nu pot accepta sa se faca achizitii de la tot felul de firme de casa, in tot felul de spitale

Conducerea PNL a aprobat listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare. Dintre cei 18 membri ai Guvernului Orban, doar trei nu se află pe listă: Costel Alexe, ministrul Mediului, ales deja preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, care va fi înlocuit în Guvern,  Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, Marcel Boloş, ministrul Fondurilor. Europene. Toţi cei 15 miniştri candidaţi se află pe locuri eligibile. 11 sunt chiar pe primul loc în diverse judeţe, iar patru miniştri sunt pe locul 2 sau 3 pe liste. Cazuri speciale sunt cele ale miniştrilor Ciucă şi Predoiu, care au fost “paraşutaţi” în fruntea listei la Dolj, respectiv Prahova. Dacă ministrul Ciucă este măcar născut în judeţul Dolj, Predoiu nu are nicio legătură cu Prahova.

https://www.facebook.com/JurnaldeCraiova/videos/343748953585652/

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.