VIDEO Maia Sandu, după ce a votat: Trebuie să fim atenţi cui încredinţăm banii ţării. Cetăţenii se pot elibera de hoţi

0
236

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, şi-a exercitat dreptul la vot. Ea a declarat că alegerile parlamentare nu mai sunt despre puterea politicienilor, ci despre puterea oamenilor.

Maia Sandu i-a încurajat pe moldoveni să iasă la vot şi să decidă cine vor fi cei care vor conduce ţara în următorii patru ani. Preşedintele a fost aplaudat de mai mulţi susţinători adunaţi în faţa secţiei de votare.

„Aceste alegeri sunt despre puterea oamenilor, nu despre puterea politicienilor. Vreau să-i încurajez pe oameni să creadă în puterea lor. Este o zi importantă, în care cetăţenii se pot elibera de hoţi.

Să aleagă un Parlament cinstit care să muncească în interesul oamenilor. Parlamentul gestionează banii țării și trebuie să fim atenți pe cine alegem ca să ne gestioneze banii. Am votat pentru un Parlament cinstit cu care să pot lucra pentru binele țării. Îi îndemn pe cetățeni să facă următorul pas, să curățăm Parlamentul, Guvernul. Am văzut oameni care stau în rânduri mari. Îi îndemn pe cetățeni să voteze un Parlament care să soluționeze aceste probleme, să voteze oameni care să îndeplinească cerințele oamenilor. Vă îndemn să vă faceți timp pentru drumul la vot. De decizia de astăzi depinde cât de repede vom ajunge să construim o țară prosperă”, a spus Sandu.

https://www.facebook.com/maia.sandu/videos/571521330674261

La finalul mesajului, Maia Sandu i-a chemat pe moldoveni la secțiile de votare. Până la ora 11.00, aproximativ 16% dintre cetățenii cu drept de vot și-au exercitat acest drept.

„Am văzut că sunt oameni care votează în condiții dificile… Dragi oameni, vă rog să vă faceți timp și să mergeți la votare, vă rog să vă sunați rudele și prietenii”, a spus Sandu.

Duminică, în Republica Moldova au loc alegeri parlamentare anticipate. Mai multe secții de votare sunt deschise în România la București, Timișoara, Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Sibiu, Iași, Suceava, Galați, Bacău și Constanța.

Secțiile de votare s-au deschis la ora 7.00 și vor fi deschise până la ora 21.00.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.