Video : Marcel Ciolacu anunță data la care vor intra primele pensii mărite

0
259

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că, începând cu data de 5 ianuarie, vor fi virate pensiile care se încasează cash. De asemenea, în perioada 11-12 ianuarie vor intra pensiile care se încasează pe card.

”În primul rând, pentru că este prima ședință de guvern pe anul acesta, vreau să urez ”La mulți ani” tuturor românilor.
Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru tot efortul de anul trecut, dar vă rog să fim în continuare responsabili și în perioada următoare. Chiar dacă avem în față un an electoral deosebit de important, nu vreau să promitem nimic din ceea ce nu poate fi îndeplinit.

Trebuie să continuăm să punem România și românii pe primul loc în toate deciziile noastre. Primul angajament din acest an va fi către pensionari.
De mâine, va începe plata pensiilor majorate cu 13,8%. De asemenea, pentru cei care încasează pensia pe card, acest lucru se va întâmpla în zilele următoare. Este prima majorare a pensiilor din acest an.
Urmează recalcularea din septembrie, care va face dreptate pentru milioane de pensionari.”, a spus Marcel Ciolacu, la începutul ședinței de Guvern.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.