Video : Mesajul de Crăciun devenit viral în România! Robi din ”Las Fierbinți” a răbufnit: ”M-am săturat”

0
215

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Robi, polițistul din „Las Fierbinți”, a transmis un mesaj care a devenit la scurt timp viral pe rețelele de socializare. Acesta a vorbit despre semnificația Crăciunului, însă într-un stil fără precedent, stârnind un val de reacții.

În episodul special din „Las Fierbinți”, care a fost difuzat de Pro Tv de Crăciun, Robi, polițistul a transmis un mesaj fără precedent. Mai exact, acesta a vorbit despre perioade Crăciunului, dar și despre semnificația sărbătorii, dar și despre atitudinea anumitor persoane care l-a făcut să răbufnează.

Actorul susține că deși Crăciunul este o sărbătoare a bunătății, mulți oameni nici măcar nu se gândesc la acest lucru.

„Voi nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi? De ce? Ce înseamnă Crăciun? Să fii mai bun, nu? Da’ voi nu sunteţi deloc aşa unul cu altul! Vă zic sincer! Mă doare sufletul când spun asta! Voi sunteţi familia mea, şi eu în fiecare zi aud num’ d’astea: că cutare m-a scuipat, că cutare m-a bătut, că cutare mi-a făcut! M-am săturat!

Voi credeţi că mie nu-mi ajunge? Vreau şi eu, măcar o dată, să veniţi la mine cu o reclamaţie că, nu ştiu, cutare mi-a dat o floare! Că cutare s-a uitat frumos la mine! Că cutare mi-a zis o vorbă bună! Măcar odată pe an! Să vă văd şi eu că vă bucuraţi de ceva!”, a transmis acesta, la Pro Tv.

Totodată, polițistul din ”Las Fierbinți” a adăugat că vede suflete ”negre” de supărare, însă Crăciunul este o singură zi, care merită un simplu efort din partea tuturor.

El a făcut referire și la o serie de personaje, însă în esență, mesajul actorului face trimitere la mai multe persoane, în acestă perioadă.

„Uitaţi-vă la voi! Sunteţi negri la suflet de supărare! E vina mea, da! Eu l-am pus pe Giani să vă întrebe ce vă doriţi de Crăciun şi tot eu l-am pus pe Ardiles să le fure şi să le pună supriză pentru cei care nu au! Dar doar azi! Că e Crăciunul! Mâine le luaţi înapoi! Nu v-am zis că am tot inventarul aici!

Băi Brânzoi! Zici că ăla-i târnăcopul tău? Da mă, e al tău! Da’ Coţăială n-are niciunul! Tu ce faci, Brânzoi, lucrezi la două târnăcoape? Ai patru mâinci, cumva, că nu se vede! Şi ăla care-i la Coţăială e şi tocit şi are şi coada ruptă! Şi lampa aia e ciobită, Brănzoi! Şi o ţineai în magazie de ani de zile, să se pună praful pe ea! N-o foloseai la nimic! Şi acum urli de nervi că nu o mai ai?

Bobiţă, tu câte borsete ai, că numai eu ştiu vreo 20? Şi faci gât pentru una care-i veche şi vai mama ei? Pandele nu are niciuna şi pur şi simplu îşi dorea şi el una!”, a adăugat acesta.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.