Video : Moment de AUR in Parlament ! Cel mai tanar deputat AUR a citit cu mare greutate juramantul.

0
564

Cel mai tanar deputat AUR, Calin Constantin Balabasciuc (23 de ani), si-a citit cu mare greutate juramantul de parlamentar. El afirma ca a absolvit Facultatea de Istorie, insa fosti colegi de-ai lui sustin ca a ramas repetent si a renuntat la facultate.

Iata momentul in care Balasbaciuc si-a citit juramantul.

Pe retelele se socializare se sustine ca deputatul are un defect de vorbire, la care s-au adaugat si emotiile. Insa fosti colegi de-ai lui din facultate afirma ca acesta nu suferea de asa ceva.

„N-are niciun defect de vorbire. Am fost coleg de facultate cu el pana cand s-a lasat”, se afirma pe forumul Reddit Romania.

Video : Moment de AUR in Parlament ! Cel mai tanar deputat AUR a citit cu mare greutate juramantul. 1 Video : Moment de AUR in Parlament ! Cel mai tanar deputat AUR a citit cu mare greutate juramantul. 2

In timpul marilor proteste din Piata Victoriei impotriva Regimului Dragnea, Balabasciuc sustinea ca protestatarii sunt „papagali” mobilizati de cei platiti de Soros.

Video : Moment de AUR in Parlament ! Cel mai tanar deputat AUR a citit cu mare greutate juramantul. 3

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.