Video : PNL îl cheamă în Parlament pe șeful ASF, după explozia prețului polițelor RCA

0
69

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a anunțat că șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, va fi chemat în Parlament pentru a explica din ce cauză au crescut atât de mult prețurile polițelor RCA.

”Cea de-a doua concluzie a ședinței noastre de azi ține de o problemă a sistemului de asigurări, problemă generată poate și de falimentul unei mari companii de asigurări anul trecut și soluțiile pe care ni le dorim acum țin de stoparea creșterii prețurilor polițelor RCA, dar și de anumite măsuri pe care ni le dorim a fi adoptate pentru a preîntâmpina anumite practici similare a celor care au dus la falimentul acestei mari companii și la generarea tuturor problemelor actuale.

Vom solicita audierea președintelui ASF într-o ședință comună a celor două comisii de buget finanțe, a Camerei Deputaților și a Senatului, și prezentarea anumitor justificări privind situația prețurilor RCA din acest moment. Și bineînțeles, soluții. Trebuie să ne asigurăm că în momentul de față ASF studiază și bineînțeles vine cu soluții pentru reducerea prețului polițelor”, a spus Ionuț Stroe.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.