VIDEO Stelian Ion va merge cu avizul Comisiei de la Veneția în coaliție: Mă aștept ca liderii coaliției să-și respecte cuvântul dat și programul de guvernare

0
99

Ministrul Justiției, Stelian Ion, a spus, luni, într-o conferință de presă, despre avizul Comisie de la Veneția, care a salutat demersul guvernului pentru desființarea SIIJ.

„Această comunicare cu comisa de la Veneția este foarte importantă. În momentul în care am făcut toate demersurile, am avut în vedere programul de guvernare.

Așa cum vă spuneam, miercuri voi merge în coaliție cu acest aviz. Până la urmă acesta și motivul pentur care am solicitat avizul. Nu văd nici un motiv pentru care proiectul Guvernului să nu fie acceptat.

Eu mă aștept să-și respecte cuvântul dat și programul de guvernare, respectiv desființarea SIIJ și reforma DNA.

Citeste si :  Guvernul Cîţu a fost învestit de Parlament ! Membrii Guvernului condus de prim-ministrul Florin Cîţu au depus jurământul de învestitură, miercuri seara, într-o ceremonie la Palatul Cotroceni.

Lucrurile acestea sunt clar stabilitie. Vom vedea care va fi răspunsul. Altfel, nu este doar o problemă a Ministerului Justiției, este rolul Guvernului sau al Parlamentului. Nu doar ministrul ar avea o problemă cu această tergiversare. mai ales că în MCV se specifică desființarea SIIJ”, a spus Stelian Ion.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.