Video : Un italian şi-a tatuat codul QR de la certificatul de vaccinare

0
266

Un video postat pe TikTok de tatuatorul său Gabriele Pellerone îl arată pe tânăr pregătindu-se să intre la un restaurant McDonald şi ridicându-şi braţul pentru a-şi scana codul QR.

Un tânăr italian de 22 de ani şi-a tatuat pe braţul stâng codul QR de la certificatul de vaccinare, relatează AFP, care preia informaţia din presa italiană.

Andrea Colonnetta, din Reggio Calabria, va trebui doar să arate braţul stâng la intrarea în diverse locuri, cum ar fi restaurante sau săli de cinema, pentru a dovedi că este vaccinat. „Este original, îmi place să fiu diferit”, a declarat tânărul pentru Corriere della Calabria.

Un video postat pe TikTok de tatuatorul său Gabriele Pellerone îl arată pe tânăr pregătindu-se să intre la un restaurant McDonald şi ridicându-şi braţul pentru a-şi scana codul QR de la certificatul de vaccinare. Însă filmuleţul se încheie subit, fără să aflăm dacă Andrea a reuşit să-şi cumpere un Big Mac.

Pe reţelele de socializare, cei care urmăresc postările tânărului i-au transmis acestuia să nu uite că acest cod este valabil 9 luni.

@gabrielepelleronerealGreen pass tatuato, scan al Mc. #tatuaggi #tatuatori #mcdonalds #mc #greenpass

♬ suono originale – gabrielepellerone

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.