Home / Actualitate / Actualitate Craiova / VIITORI POMPIERI, IN PRACTICA LA I.S.U. DOLJ

VIITORI POMPIERI, IN PRACTICA LA I.S.U. DOLJ

VIITORI POMPIERI, IN  PRACTICA LA I.S.U. DOLJ 1Azi 12.02.2018, 15 studenţi militari, viitori ofiţeri în arma „pompieri”, şi-au început stagiul de practică la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă  “Oltenia” al judeţului Dolj.

Timp de aproximativ o lună, viitoarele cadre militare  vor participa la activităţi practice şi sportive, sub îndrumarea unor cadre militare care îndeplinesc atribuţii de tutore profesional. Viitori pompieri sunt studenţi ai Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie din Bucureşti, 3 dintre aceştia fiind în anul I, 5 în anul II, 4 în anul III şi alţi 3 în IV de studiu.

În tot acest timp, viitoarele cadre militare vor lucra câte 8 ore pe zi, fiind angrenaţi în activităţi practice sub comanda şi supravegherea pompierilor cu experinţă pe lângă care au fost repartizaţi. Astfel, vor acumula cunoştinţe practice transmise de tutorii lor profesionali, aceştia având ca principale atribuţii explicarea modului de desfăşurare a activităţilor de serviciu, instruirea studenţilor şi desfăşurarea activităţilor practice cu aceştia.

Compartimentul Informare și Relații Publice

Lasa un comentariu aici !
Sustine si tu Jurnal de Craiova
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.
Citeste si :  INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDETEAN DOLJ SI GRUPAREA DE JANDARMI MOBILA CRAIOVA, prezente la manifestarile dedicate Zilelor Municipiului Craiova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.