Viitorul Almăjului, în mâinile unui tânăr ambițios: Alin Mădălin Gorjan!

0
193

Alin Mădălin Gorjan, cel mai tânăr candidat din județ pentru funcția de primar la acest tur de scrutin, vine în fața almăjenilor cu un proiect ambițios de viitor, care să dezvolte localitatea pe termen lung

În orice așezare de pe acest Pământ este mereu nevoie de o viziune proaspătă asupra lucrurilor. Asta ne-a învățat istoria și încă se petrec fapte care ne predau această lecție, zi de zi. În comuna Almăj, în acest an, un tânăr ambițios a decis să candideze la alegerile locale și, deși are doar 29 de ani, el crede în atributele sale, pe care le-a transpus în planuri de lungă durată pentru comunitatea lui, pe care o numește, simplu „casa noastră”.

 

Numele său este Alin Mădălin Gorjan, s-a născut în Almăj și a început să se implice activ în comunitate încă de acum patru ani, de când ocupă funcția de viceprimar. Tatăl a doi copii și implicat în creșterea acestora, dar activ, totodată, în comunitate, a luat decizia să candideze din partea Partidului Social Democrat la alegerile din această vară.

Motivul său este simplu: își dorește să aducă viitorul în prezentul comunei Almăj și să construiască, alături de comunitate, o localitate modernă, în care lipsurile să rămână de domeniul trecutului. Din trecut, își dorește să păstreze valorile și tradiția, pentru că ele reprezintă identitatea și adevărul despre moștenirea almăjenilor, fără a ignora mersul natural al timpurilor și al avansului tehnologic.

Viitorul Almăjului, în mâinile unui tânăr ambițios: Alin Mădălin Gorjan! 1

„Sunt un om tânăr și sunt conștient de capacitatea mea de a vedea lucrurile. Nu mi-am negat niciodată acest lucru și l-am considerat mereu un avantaj. Energia pe care o am, grație vârstei, m-a făcut să decid să plec cu dumneavoastră, almăjenii, în această călătorie de reconstrucție a casei noastre. Mă caracterizează ambiția și dorința de a duce la bun sfârșit ceea ce mi-am propus, pentru că nu este suficient doar să ne dorim lucruri, ci să și muncim pentru ele, lucru pe care l-am învățat pe propria piele. Vreau ca Almăj să fie locul frumos și dezvoltat în care să-mi cresc și eu, la rândul meu, cei doi copii, și unde să creștem împreună, cu toții, pentru a arăta că de aici nu se poate doar să se plece, ci se poate și rămâne!”, a declarat candidatul PSD pentru Primăria Almăj, Alin Mădălin Gorjan.

Utilități și infrastructură, pentru o viață mai liniștită

Tânărul almăjan este un om foarte apropiat comunității sale, dar și o persoană ambițioasă, care vine în fața cetățenilor cu mai multe proiecte pentru viitorul comunei. Trăind în Almăj și, în același timp, văzând lucrurile dintr-o perspectivă vivace, consideră că trebuie rezolvate problemele care țin de nevoile principale ale oamenilor, fără să ignore, însă, lucrurile care pot, cu siguranță, să ridice comuna și să aducă plusvaloare întregii zone.

„Vreau să rezolvăm tot ceea ce ține de condițiile de trai, pentru a ne ușura viețile. Am pus pe lista proiectelor modernizarea drumurilor din satele Moșneni, Bogea, Sitoaia, tot aici urmând să extindem și rețeaua de canalizare. De asemenea, vreau să alimentăm cu gaze naturale întreaga comună, ca să nu mai depindem de metode alternative de încălzire pentru gospodării. Totodată, trebuie să amenajăm urgent șanțuri betonate și podețe de acces la proprietăți. Știu cât de greu este să trăiești în condiții deloc ușoare și avem nevoie de toate utilitățile „la poartă” pentru a ne putea concentra pe celelalte lucruri care pot să ne aducă un plus de confort, atât nouă, ca indivizi, cât și întregii comunități”, a explicat Alin Mădălin Gorjan.

 

Viitorul Almăjului, în mâinile unui tânăr ambițios: Alin Mădălin Gorjan! 2
Anafi 1.8.2

Parc industrial pentru dezvoltarea Almăjului

Atunci când vorbește despre proiecte ce ar putea îmbunătăți comunitatea din Almăj, tânărul candidat se referă și la înființarea unui parc industrial pe teritoriul comunei.

„Vreau să mergem pe modelul localităților din jurul Craiovei, mai ales că nu suntem la mare distanță de acest municipiu. Îmi doresc foarte mult să începem imediat demersurile pentru înființarea unui parc industrial pe raza comunei Almăj, astfel oferindu-ne mai multe șanse pentru dezvoltare. În plus, un astfel de parc poate aduce venituri la bugetul local și, mai mult decât atât, încurajează și mediul de afaceri. Trebuie să învățăm să ne descurcăm singuri la noi acasă și să profităm de orice oportunitate care ni se ivește!”, consideră candidatul PSD pentru Primăria Almăj.

De asemenea, tânărul candidat dorește să înceapă un proces de împădurire, prin plantarea de perdele forestiere, care să combată problemele actuale legate de schimbările climatice, să reducă efectele secetei ori ale inundațiilor, să protejeze împotriva vântului și să îmbogățească biodiversitatea cu specii de plante și animale.

Alin Mădălin Gorjan este un tânăr cu o viziune corectă pentru Almăj, care pleacă în această cursă electorală cu ambiția și energia date mai ales de vârstă, dar care este mânat și de credința pe care o poartă în suflet. El știe prea bine că tinerețea este timpul pe care îl avem în fața noastră și este un om generos: vrea să o împartă cu întreaga comunitate din Almăj, cu care să construiască, împreună, „casa noastră”.

Viitorul Almăjului, în mâinile unui tânăr ambițios: Alin Mădălin Gorjan! 3

Almăjul modern: educație, transport în comun și locuințe pentru tineri

Candidatul PSD pentru Primăria Almăj este, la 29 de ani, fericitul tată a doi copii și înțelege mai mult decât oricine nevoile pe care aceștia le au.

De aceea, vrea să modernizeze Școala Gimnazială „Ion Gh. Pleșa” din comună, dar și să amenajeze noi locuri de joacă pentru copii. De asemenea, Alin Mădălin Gorjan consideră că rolul unui primar este să se implice și în problemele sociale și, de aceea, vrea să îi sprijine pe copiii proveniți din familii defavorizate, astfel încât ei să nu mai abandoneze școala și să poată să-și clădească drumul dorit în viață. Mai mult decât atât, o bază sportivă și de agrement este încă un proiect pe lista sa pentru comuna natală, strâns legată și aceasta de procesul educațional, având în vedere că sportul este esențial atât pentru copii, cât și pentru întreaga populație din Almăj.

Încă un punct pe care candidatul PSD la Primăria Almăj vrea să îl atingă este acela al locuințelor. O comunitate are nevoie de sprijin pentru a-și putea clădi un viitor, iar oamenii din comunitate au nevoie să nu mai aibă grija locului unde trăiesc pentru a se descurca.

Viitorul Almăjului, în mâinile unui tânăr ambițios: Alin Mădălin Gorjan! 4

„Mi-am propus să construim locuințe sociale și ANL pentru oamenii care au nevoie de un spațiu unde să trăiască, la noi în comună. Nu ne putem aștepta ca în Almăj să rămână tinerii care, poate, nu își permit o casă sau nu și-o doresc, așa că trebuie să ne gândim și la alte opțiuni pentru ei. De aceea, locuințele sociale și de tip ANL vin în întâmpinarea acestora, la prețuri corecte, pentru a-i ajuta să-și susțină familiile, fără să aibă asupra lor presiunea costurilor pe care le presupune construirea unei case ori întreținerea ei corespunzătoare”, a mai spus candidatul PSD pentru Primăria Almăj.

Candidatul PSD vrea să introducă, prin integrarea comunei Almăj în Zona Metropolitană, și transportul în comun, o normalitate în ziua de astăzi mai ales având în vedere distanța mică dintre comuna natală și Craiova.

„Suntem la circa 20 de kilometri distanță de municipiul Craiova și vreau să nu mai trăim izolați în comuna noastră. Vreau ca fiecare cetățean care dorește să meargă la Craiova sau în orice altă localitate de pe traseu să poată să o facă în mod natural și simplu. Sunt oameni care muncesc în alte localități sau chiar în Craiova, iar ei nu trebuie să mai depindă de metode alternative de transport. De aceea, vreau să modernizăm transportul public prin ADI Transport Metropolitan Craiova și să călătorim liber, oricând dorim, în alte localități vecine cu noi. Este un proiect ce implică normalitate și respect față de munca și alegerea fiecăruia”, a punctat Alin Mădălin Gorjan.

Alin Mădălin Gorjan, candidatul PSD pentru Primăria Almăj: „Dragii mei almăjeni, a venit momentul schimbării și pentru comuna noastră! După patru ani în care am ocupat funcția de viceprimar și am luat primul contact cu administrația din Almăj, locul meu natal, am decis să mă implic mai mult și să candidez, din partea Partidului Social Democrat, la alegerile locale din această vară! Vârsta mea ar putea fi un criteriu de descalificare din start, însă eu cred că lucrurile stau altfel. Vin dintr-o generație care înțelege altfel lucrurile, adaptată din fașă unor vremuri și tehnologii care sunt menite să ne ușureze viața și să ne-o îmbunătățească. Dispun de curaj, de energie și de viziune, atribute extrem de proaspete pe care le am împământenite prin felul meu de a fi, dar și de dedicare față de comunitatea în care trăiesc. Cred cu tărie că Almăj poate arăta diferit, foarte bine, cu o perspectivă actuală, fără să ne pierdem, însă, tradițiile și valorile. Pentru asta lupt și astă vă promit: un Almăj modern și dezvoltat, care știe foarte bine și respectă, în același timp, însemnătatea trecutului! Haideți alături de mine pentru Almăj, casa noastră!“

Comandat de PSD Dolj, executat de SOUND EMPIRE SRL, CUI mandatar financiar 21240002.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.