Vinerea Neagra pentru brokeri de asigurari

0
99
vinerea-neagra-pentru-brokeri-de-asigurari
Vinerea Neagra pentru brokeri de asigurari

Avand in vedere ca in ultima perioada am cunoscut acest fenomen am multe de spus despre ceea ce se intampla cu aceasta parte a asigurarilor iar acum vin si spun parerea sincera despre acest fenomen .
Cand clasa politica vrea sa aiba tot in subordine atunci este grav sa nu zic foarte grav iar asta are repercursiuni fantastic de mari . ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiara) are in frunte un mare om pus de cine credeti voi .. de clientela politica care in decurs a cativa ani a falimentat doua societati de asigurare : Astra si Carpatica Asig culmea ambele capital romanesc.
Acum sa revenim la Vinerea Neagra sa va spun ce sa intamplat aici pentru ca este strigator la cer iar o parte buna din cei care inca castiga in aceasta tara au ramas socati la ce a hotarat ASF ..
“Vinerea neagră pentru 80.000 de brokeri de asigurări şi pentru câteva mii de IMM-uri a început astăzi şi va ține mult timp.
Ar fi de bun simț ca şi salariile nesimțite ale angajaților ASF să fie scăzute la 1%, în solidar cu transportatorii şi societățile de asigurare.” au scris pe pagina de facebook cei de la Asociatia Oamenilor de Asigurari FB .

Citeste si :  Ce noutati aduc pentru soferi normele de aplicare a Legii RCA, ce urmeaza sa intre în vigoare zilele acestea. Cine ar putea plati polite RCA cu 50% mai ieftine si cum se va calcula "Factorul N"

Şefii ASF câştigă peste 13.000 de euro lunar conform zf.ro iar celor care intocmesc asigurari vor sa-si caute alt loc de munca probabil cu asemenea comisioane . Practic Vinerea Neagra a venit pentru brokeri cum nu se putea mai rau avand in vedere ca noul comision este de 1% .

Intrebarea pe care eu o am fata de acest om este urmatoarea : Domnule Negritoiu 130 de euro pe luna ar fii buni ? 

Citeste si :  Protocol de colaborare incheiat intre ASF si Asociația de Arbitraj Institutionalizat

Daca da atunci ai fii solidar cu cei care le-ai taiat comisioanele care oricum nu au fost foarte mari ..

Ceea ce este mentionat este urmatoarea : se doreste pentru brokeri de asigurari sa numai existe iar cel care vrea sa faca asigurari sa mearga direct la asigurat ..  

Ce as vrea sa spun este ca putine publicatii online sau scrise spun despre acest aspect deci se pare ca pentru ei … soarta a 80.000 de brokeri chiar nu conteaza .. 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.