Vino sa descoperi Suprizele Iepurasului de Paste in Centrul Comercial Auchan Craiovita

0
538
Vino sa descoperi Suprizele Iepurasului de Paste in Centrul Comercial Auchan Craiovita
Vino sa descoperi Suprizele Iepurasului de Paste in Centrul Comercial Auchan Craiovita

In data de 23 aprilie, Centrul Comercial Auchan Criovita a pregatit un program de surprize dedicate copiilor, incepand cu ora 17.00. Actiunea are si o latura umanitara, ce isi propune sa sustina participarea a 16 copii cu boli grave intr-o tabara de vara in zona Bratovoiesti.

Pentru ca Sarbatorile Pascale se apropie, iepurasul s-a gandit sa le pregateasca si anul acesta surprize celor mici. Centrul Comercial Auchan Craiovita organizeaza un nou eveniment pentru copii. Astfel, marti, 23 aprilie, de la ora 17.00, copiii sunt asteptati la o serie de ateliere creative, unde sunt incurajati sa isi foloseasca imaginatia si indemanarea pentru a crea cele mai frumoase decoratiuni pentru masa de sarbatori. La eveniment sunt invitati sa participe copii cu varste intre 5 si 12 ani, iar pentru ca succesul sa fie garantat, organizatorii au pregatit un mini candy bar si concursuri cu premii.
„Copiii vor in permanenta sa isi se expime creativitatea si indemanarea iar noi le dam aceasta posibilitate intr-un cadru organizat, unde au sansa sa petreaca timp de calitate alaturi de alti prichindei. Este o mare bucurie sa-i vedem cum isi dau toata silinta sa realizeze lucrurile propuse, cat de captivati si fericiti sunt, in tot acest proces creativ. Lansam noi provocari si pe 23 aprilie, cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste cand ii asteptam pe cei mici cu numeroase surprize: trebuie doar sa-si doreasca sa participe si sa se distreze!” – Ramona Mironeasa, coordonator atelier.

In cadrul acestui eveniment vom sprijini si Tabara Bucuriei, un proiect initiat de Asociatia Bucurie pentru viata, ce are drept scop construirea unei tabere unde se vor organiza tabere pentru copiii cu afectiuni oncologice si alte boli grave. Aceasta tabara le ofera sansa de a se juca, de a lega prietenii si de a se bucura, pentru a le da puterea si speranta sa mearga mai departe cu curaj si optimism. Ii incurajam, astfel, pe parintii care doresc, sa sustina prin donatii organizarea acestei tabere. Voluntarii Asociatiei Bucurie pentru viata ni se vor alatura evenimentului. Detalii despre acest proiect puteti vedea pe www.bucuriepentruviata.ro.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.