Vino sa-i vezi pe Magicienii Baschetului la Sala Polivalenta

0
233
Vino sa-i vezi pe Magicienii Baschetului la Sala Polivalenta
Vino sa-i vezi pe Magicienii Baschetului la Sala Polivalenta

Iubitorii baschetului din Craiova au șansa extraordinară să-i întîlnească, pentru prima dată, pe Magicienii Baschetului, Harlem Globetrotters. Aceștia se pricep de minune să țină publicul în priză cu doze consistente de comedie și un amestec unic de jonglerii cu mingea, dribbling-uri incredibile, aruncări la coș nemaivăzute și celebrele slam-dunk-uri care te lasă cu gura căscată.

Demonstraţiile baschetbaliştilor americani vor fi precedate de scurte evoluţii ale echipelor locale sau de concursuri cu premii. Unele evenimente vor beneficia şi de un suport artistic local.
Magicienii baschetului vor oferi publicului un amestec unic de jonglerii cu mingea, dribblinguri incredibile, aruncări la coş nemaivăzute. În cei aproape 85 de ani de existenţă, Harlem Globetrotters au jucat mai mult de 25.000 de partide de baschet şi au fost aplaudaţi de peste 130 de milioane de fani.
Magicienii baschetului vor fi prezenți pentru demonstrații și autografe pe esplanada Mercur Center, vineri – 2 iunie, chiar in ziua spectacolului pe care îl va susține, în aceeași zi, la Sala Polivalentă Craiova, de la ora 19.00.
Inca puteti cumpara bilete de la Caseria Salii Polivalente iar pretul unui bilet pentru copii este de 50 de lei si pentru adulti 120 de lei .
Vino sa-i vezi pe Magicienii Baschetului la Sala Polivalenta 1
Baschet Masculin : Magicienii Baschetului vin in Craiova

 

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Handbal : INTERES URIAS PENTRU SEMIFINALA CU KASTAMONU BELEDIYESI G.S.K.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.