Viorica Dancila nu s-a prezentat la intalnirea cu Jean-Claude Juncker, de la Bucuresti

0
89

Viorica Dancila nu s-a prezentat la intalnirea cu Jean-Claude Juncker, de la Bucuresti 1Lucian Sova, ministrul Transporturilor, a facut afirmatii privitoare la rezultatele raportului privind intalnirea esuata a Premierului Viorica Dancila cu Jean-Claude Juncker.

Lucian Sova a declarat ca va face publice rezultatele raportului, dupa ce Dancila il va vedea si isi va da acordul pentru publicarea acestuia.

Corpul de Control a fost trimis la Compania de Aeroporturi Bucuresti, cu o saptamana in urma de Lucian Sova, pentru verificarea modului in care au fost respectate procedurile pentru aterizarea aeronavei lui Jean-Claude Juncker.

„Am raportul, urmeaza a fi prezentat doamnei prim-ministru, dupa care, in concordanta cu recomandarile dumneaei, probabil, va fi facut si public. Este vorba despre o evaluare a atributiilor de serviciu a tuturor celor care au fost implicati in aceasta activitate de supraveghere, monitorizare si asistenta privind aterizarea, decolarea unui avion oficial, tinand cont de faptul ca, mai ales in domeniul aeroportuar, exista fisa postului si responsabilitati extrem de clar reglementate”, a declarat Sova.

Citeste si :  Mihai Fifor - declaratii dupa intalnirea cu oficialii americani

Presedintele Comisiei Europene a aterizat pe aeroportul Baneasa, pe 17 septembrie, in jurul orei 18. Jean Claude Juncker a asteptat cateva minute deoarece ar fi trebuit sa fie intampinat de premierul Viorica Dancila, dupa care a decis sa plece. Prim-ministrul Dancila nu a ajuns la aeroport in timp util, desi echipa de protocol a Guvernului a stat toata ziua acolo si a facut pregatiri, ba chiar cineva a fost prezent pe pista la sosirea avionului.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.