Virgil Popescu: Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au înţeles că nu e cazul să intre în panică, să stea la cozi la benzinării.

0
173

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirmă, miercuri seară, că a trecut pe la mai multe benzinării pentru a vedea dacă mai sunt cozi, arătând că situaţia este „calmă”. „Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au înţeles că nu e cazul să intre în panică, să stea la cozi la benzinării”, susţine Virgil Popescu.

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au înțeles că nu e cazul să intre în panică, să stea la cozi la benzinării. În urmă cu câteva minute, în drumul spre casă, am trecut pe la mai multe benzinării pentru a vedea care e situația. Calmă. Am încredere că lucrurile s-au liniștit peste tot în țară. Repet, nu este cazul să stați la coadă. Să nu ne lăsăm angrenați în acțiuni de manipulare, care ne pot destabiliza.” a scris, miercuri seară, pe Facebook, Virgil Popescu, postând şi câteva fotografii făcute la benzinării.

Citeste si :  Guvernul Cîţu a fost învestit de Parlament ! Membrii Guvernului condus de prim-ministrul Florin Cîţu au depus jurământul de învestitură, miercuri seara, într-o ceremonie la Palatul Cotroceni.

„Repet, nu este cazul să staţi la coadă. Să nu ne lăsăm angrenaţi în acţiuni de manipulare, care ne pot destabiliza”, a afirmat el.

În cursul zilei de miercuri, s-au format cozi la aproape toate benzinăriile din Capitală şi din mai multe oraşe, traficul fiind îngreunat în multe zone din cauza numărului mare de maşini care aşteptau pentru a alimenta la pompe, după ce au apărut zvonuri privind creşterea preţurilor.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a transmis, miercuri, presei, că ”nu sunt probleme cu stocurile de carburanţi”.

Citeste si :  Cristian Tudor Popescu, la Digi24: Dacă George Simion calcă în studioul Digi24, eu nu mai vin

La scurt timp, ministrul Energiei, Virgil Popescu, a precizat că România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanţi în benzinării. ”Vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică şi să stea la cozi”, a spus el.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.