Viva la Pizza – Cea mai buna pizza din oras !

1
95

Daniele si Ina au adus in Craiova cea mai buna pizza iar noi va prezentam povestea din spatele acestei afaceri. Cum au reusit sa aiba cea mai buna reteta de pizza ne-a marturisit Daniele si Ina .
Totul a inceput din Italia cand cei doi s-au cunoscut . Intre pizza si cei doi nu a existat nici o “relatie” , nici unul nu a lucrat in vreo pizzerie din Italia dar consumau frecvent pizza. Ina lucra traducator iar Daniele facea palarii,,
In 2016-2017 , in Italia au fost 50.000 de replici de cutremure si situatia economica nu a fost destul de buna , Daniele si Ina au decis sa plece din Italia iar urmatoarea destinatie a fost Romania.
Dorul de casa si faptul ca nu e usor sa traiesti printre straini , chiar daca acolo esti apreciat pentru ceea ce sti sa faci nu pentru cine esti, a facut ca Ina sa revina alaturi de Daniele la Craiova.

Citeste si :  Richard Clayderman , concert extraordinar la Craiova pe 15 martie

Ina si Daniele au reusit sa se reinventeze si au avut forta si curajul de a o lua din nou de la zero desi nu le este inca usor , au deschis in Craiova Viva la Pizza .
Cei doi au invatat ca nu trebuie sa aiba asteptari si sa puna baza in nimeni , doar pe ei insisi , familie si foarte putine alte persoane .

De ce trebuie sa incerci Viva la Pizza ?

Ina si Daniele au venit in Craiova cu un altfel de concept , chiar daca in oras se vinde pizza la felie , cei doi au reusit ca fiecare felie de pizza sa fie diferita . Cei doi au adus gustul de Pizza din Italia in Craiova iar peste 150 de combinatii va asteapta la Viva la Pizza.

Citeste si :  Primul pas spre realizarea Drumului Expres Craiova - Pitesti

In Craiova , este prima pizzerie care foloseste doar 3 ingrediente pentru o singura felie , totul pentru a pastra pizza traditionala italiana la felie .

Chiar daca au intampinat dificultati in a gasi cea mai buna faina , Ina si Daniele au reusit sa aiba cea mai buna pizza din oras .

Secretul feliei de pizza este blatul !

Spre deosebire de ceilalti , Ina si Daniele au reusit sa gaseasca reteta celui mai bun blat pentru pizza .
Si in Italia sunt mai multe feluri de a face pizza , dar cei doi au vrut un blat aerisit .
Viva la Pizza aduce din Italia conceptul al taglio e da asporto care este asemenator cu pizza party la felie .

Citeste si :  Ludovic Orban , Presedinte PNL : Garantez ca Sibiu-Pitesti si tronsonul de autostrada Calafat-Lugoj vor fi gata sub o guvernare liberala de 4 ani

Unde gasesti Viva la Pizza !

Daca te-ai hotarat sa incerci cea mai buna pizza din oras , Ina si Daniele te asteapta zilnic pe strada Calea Unirii , nr 36 . Sau daca vrei sa comanzi apeleaza la numarul de telefon 0739390880 .
Viva la Pizza te asteapta si pe pagina de Facebook .

Lasa un comentariu aici !

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.