Vizita comandantului Garzii Nationale a Statului Alabama, generalul-maior Sheryl Gordon la Consiliul Judetean Dolj

0
110

Vizita comandantului Garzii Nationale a Statului Alabama, generalul-maior Sheryl Gordon la Consiliul Judetean Dolj 1Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, si prefectul judetului Dolj, Dan Narcis Purcarescu, au primit luni, la Palatul Administrativ, vizita comandantului Garzii Nationale a Statului Alabama, generalul-maior Sheryl Gordon.

La intrevedere a fost prezent comandantul Brigazii Multinationale Sud-Est din Craiova, colonelul Cristian Dan, alaturi de o delegatie a Statului Major al Apararii, condusa de generalul de brigada Dragos Iacob, precum si militari americani.

Cu acest prilej, reprezentantii autoritatilor locale au prezentat succint Doljul si municipiul resedinta de judet, evidentiind dezvoltarea unor obiective de importanta strategica, precum aeroportul international, dar si aspecte de interes din sfera economica si culturala a Craiovei. Dintre acestea, au fost reliefate bunele relatii cu investitorii straini, demonstrate chiar prin amplasarea unei importante companii americane in oras – fabrica Ford, dar si puncte de atractie precum noul stadion de fotbal sau Festivalul International „Shakespeare“, care contribuie la consolidarea statutului Craiovei drept capitala a regiunii istorice Oltenia.

Citeste si :  CJ Dolj: A fost lansat ghidul turistic digital Discover Dolj

La randul sau, generalul-maior Sheryl Gordon, comandantul Garzii Nationale a Statului Alabama, a exprimat intreaga deschidere pentru continuarea colaborarii reusite cu Armata Romaniei, in cadrul unui program de parteneriat de la a carui initiere se implinesc 25 de ani in 2018.

Programul deplasarii la Craiova a comandantului Garzii Nationale a Statului Alabama, generalul-maior Sheryl Gordon, a mai inclus intalniri la sediul Brigazii Multinationale Sud-Est si la cel al Batalionului 26 Infanterie „Neagoe Basarab“, precum si vizite la Muzeul de Arta si in Parcul „Nicolae Romanescu“.

Citeste si :  In seara in care crimele oribile de la Caracal aratau incompetenta cu degetul, cuplul Manda-Olguta il punea pe Ionut Parvulescu sef peste parcul industrial al Consiliului Judetean Dolj

BIROUL DE PRESA

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.