Volei : Baietii au castigat categoric iar fetele au cedat in 4 seturi ..

0
172

Volei : Baietii au castigat categoric iar fetele au cedat in 4 seturi .. 1Ieri am avut si meciurile de la volei in care baietii au castigat categori iar fetele au cedat in 4 seturi in partida de la Pitesti .

Pentru echipa de volei masculin urmeaza un meci foarte greu la Belchatow dar scorul cu care am castigat pare a fii unu excelent pentru ca echipa sa aiba un moral bun .. avand in vedere ca urmeaza o deplasare destul de grea .

Echipa noastra de volei masculin a castigat cu scorul de 3-0, în deplasare, în compania formației VCM LPS Piatra Neamț, în etapa a 19-a a Diviziei A 1 masculin.Meciul  a durat 1 oră și 2 minute. De menționat că Dănuț Pascu nu s-a bazat în această partidă pe capitanul nostru Laurențiu Lică.

Citeste si :  Handbal : Esec la ZALAU pentru echipa condusa de Bogdan BURCEA

Pentru campionii României urmează meciul decisiv din Liga Campionilor, la Belchatow, miercuri, 1 martie, de la ora 21.00.

V.C.M. L.P.S. PIATRA NEAMŢ – S.C.M. „U” CRAIOVA 0-3 (14-25, 16-25, 20-25)

Dănuţ PASCU, antrenor S.C.M. Craiova:

„Obiectivul nostru a fost să obţinem o victorie scurtă, pentru ca jucătorii să mai nu acumuleze oboseală pentru partidele viitoare. A fost un succes facil în faţa unui adversar, care s-a străduit să evolueze cât mai bine.”

Echipa de volei feminin a Craiovei a pierdut cu scorul de 3-1, în deplasare, jocul disputat în Trivale, în compania formației SCM Pitești.

Citeste si :  Handbal : S.C.M. Craiova-C.S.M. Roman 22-25 (12-12)

Meciul a început foarte prost pentru fetele noastre, gazdele au câștigat primele două seturi ale partidei (25-13, 25-19). Craiova a avut o tresărire de orgoliu și s-a impus în actul al treilea (25-20), însă argeșencele nu au ratat cele trei puncte puse în joc. Setul 4 a fost câștigat la 14, după 20 de minute de joc.

În runda următoare, SCMU Craiova primește vizita Penicilinei Iași.

S.C.M. PITEŞTI – S.C.M. „U” CRAIOVA 3-1 (25-13, 25-19, 20-25, 25-14)

Citeste si :  Volei : VICTORIA - Singura optiune pentru echipa pregatita de Danut Pascu

Daniel SĂVOIU, antrenor S.C.M. Craiova:

„Din punct de vedere tactic şi motivaţional, a fost cel mai frumos meci jucat până acum. Oscilăm, alternăm momentele foarte bune de apărare cu lipsa de asumare a responsabilităţii în atac şi nu gestionăm pragmatic finalurile de set.”

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.