Volei : Baietii s-au impus cu scorul de 3-0 iar fetele au luat doar un set ..

0
168

Echipele de volei ale SCM Craiova au avut evolutii diametral opuse ieri…
Baietii s-au impus cu scorul de 3-0, în deplasare, în compania formației Unirea Dej, în cadrul etapei cu numărul 17 din cadrul Diviziei A 1.

Baietii au castigat cu greu primul. SCM Craiova a castigat cu 28-26 .. Băieții lui Dănuț Pascu au făcut 2-0 după 25-21. Setul trei a fost și ultimul al întâlnirii, dar și de data aceasta formația dejeana s-a aflat în față. SCM Craiova a făcut 10 puncte consecutive de la 5-9 și nu a mai cedat până la finalul jocului si a castigat cu25-20.

SCM CRAIOVA: Viiber, Hukicevic 8 puncte, Călin 7, Vinicius 20, Lică 14, Lupu 11 – Diaconescu (L).

SCM Craiova va juca în runda următoare pe teren propriu cu Rapid București.

Fetele au pierdut cu scorul 3-1 meciul jucat în Sala Polivalentă cu CSM Lugoj, sâmbătă, în etapa a 17-a din Divizia A 1 feminin.

Fetele au început dezamăgitor partida dar au revenit .. Oaspetele au reusit sa castige primul set cu 25-18. Cu același scor s-a terminat și cel de-al doilea set, după un început la fel de slab al alb-albastrelor. SCM Craiova a arătat ca o adevărată echipă abia în setul 3, fetele au demonstrat că se poate: 25-17 și 1-2. Din păcate, setul patru a fost la discreția vizitatoarelor, care s-au impus cu 25-17 și 3-1, după 1 oră și 31 de minute de la primul serviciu.

SCM CRAIOVA: Simoniia 7 puncte, Badiu-Savu 12, Zlotea 9, Rankovic 1, Marciu 12, Boris 17 – Țucmeanu (L). Au mai jucat: Stoian 9 și Talita.

Pentru SCM Craiova urmează meciurile cu adevărat importante, partide din care trebuie scoase maximum de puncte (6), miercuri, 15 februarie la Cluj-Napoca, apoi sâmbătă, 18 februarie, la Bacău.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.