Volei : Dănuț Pascu si Vinicius au prefatat partida cu Steaua Bucuresti si SCM Craiova

0
178

SCM Craiova o întâlneşte sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 17.30, în Capitală, pe Steaua Bucureşti, liderul din campionatul regular al Diviziei A1 de volei masculin.

Înaintea partidei de la Bucureşti, antrenorul Dănuț Pascu şi jucătorul Vinicius au prefaţat meciul care va decide cea de-a doua finalistă. În ultimul act, Steaua sau SCM Craiova sunt aşteptate de Arcada Galaţi.

“Ne aflăm în fața confruntării finale cu Steaua. După cum bine știți, scorul este unu la meciuri. Urmează un meci decisiv la București. Se va juca sâmbătă, la ora 17:30 pentru noi va fi un meci ca și toate celelalte. Nu va fi nimic special.

Îmi doresc să jucăm cu dăruire, cu ambiție, să jucăm, bineînțeles, la victorie, să facem cel mai bun volei al nostru și în final cea mai bună echipă să să câștige. Pentru noi, să zic, nu este presiune așa mare, pentru că avem un trofeu câștigat înainte. Suntem în primele patru echipe din țară, ne-am propus acest lucru ca obiectiv, ne-am îndeplinit și tot ceea ce este în plus la ora actuală este un fel de bonus pentru pentru noi, pentru echipa noastră.

Din păcate, trebuie să spun că avem câteva probleme medicale, nu grave, dar oricum care afectează randamentul jucătorilor.
Este vorba de doi titulari și o rezervă. Da, sper eu până la momentul jocului să să-i recuperăm și să să joace aproape de capacitatea maximă.”, a declarat Dănuț Pascu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.