Home » Sport » Volei » Volei : Nationala de Volei Masculin, un nou start de campanie de calificare la Craiova

Volei : Nationala de Volei Masculin, un nou start de campanie de calificare la Craiova

Nationala de Volei Masculin, un nou start de campanie de calificare la Craiova

Capitanul echipei naţionale de volei masculin a Romaniei, Laurentiu Lica, alaturi de antrenorul secund Ovidiu Macarie şi de jucătorul Andrei Spânu, au susţinut azi, la Sala Polivalentă, o conferinţă de presă înaintea partidelor amicale cu naţionala Austriei, care vor avea loc joi, 11.05.2017, ora 19:30, şi vineri, 12.05.2017, ora 18:00, în Sala Polivalentă din Craiova.

Laurenţiu Lică, jucător România:

“Este foarte dificil să ajungi al un Campionat Mondial, mai ales că România nu s-a mai calificat de peste 20 de ani. Vom face parte dintr-o grupă foarte grea, pentru că suntem la un nivel scăzut la nivel de naţională la acest sport. Întâlnim Rusia, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, Estonia este o mai veche cunoştinţă a noastră, iar Ungaria şi Muntenegru suntem cam la acelaşi nivel cu echipa noastră. Începem cu aceste două amicale cu Austria şi sunt convins că vor fi prezenţi în Sala Polivalentă foarte mulţi prieteni ai voleiului.”

Andrei Spânu, jucător România:

“Pornim la un drum greu pentru calificarea la Campionatul Mondial. Ne vom lupta pentru locul al doilea cu echipele Estoniei şi a Muntenegrului. Austria are echipă bună, însă sperăm să ne impunem pentru că suntem mai omogeni decât adversarii noştri.”

Ovidiu Macarie, antrenor secund România:

“Vom susţine două partide amicale cu naţionala Austriei şi îi invităm pe spectatori să vină în număr cât mai mare să vadă primele meciuri pentru pregătirea noii campanii de calificare.”

Echipei naţionala de volei masculin a Romaniei se pregătește la Craiova și va susține doua meciuri de verificare în compania echipei naționale a Austriei. Jocurile sunt programate joi, de la ora 19.30 și vineri, de la ora 18.

Tot joi cei prezenti la sala au parte de o festivitate de premiere . Echipa noastra de volei masculin sunt vicecampionii editiei 2016-2017 , vor fi premiati de reprezentantii FRV.

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Doneaza sange, Fii erou! O campanie de donare de sange la Craiova !

In aceasta saptamana , pana pe 12 mai, in orasul nostru se desfasoara o campanie de donare de sange. Acţiunea...

Închide