Home » Sport » Volei » Volei : Prima aparitie in fata suporterilor a voleibalistilor de la S.C.M. Craiova

Volei : Prima aparitie in fata suporterilor a voleibalistilor de la S.C.M. Craiova

Antrenorul echipei de volei masculin, S.C.M. “U” Craiova, Dănuţ PASCU, şi jucătorii Bogdan ENE şi Jani Peterri SIPPOLA, au vorbit, miercuri, 20.09.2017, în cadrul unei conferinţe de presă, despre a VI-a ediţie a turneului “Cupa Radu Zamfirescu”, care se va desfăşura în perioada 21-23 septembrie 2017, în Sala Polivalentă.

Bogdan ENE, jucător S.C.M. Craiova:

“Este un nou început pentru echipa de volei. Va fi un sezon interesant, cu multe noutăţi în lotul nostru. Suntem în creştere, încă legăm relaţii de joc şi este prematur să tragem concluzii momentan.”

Jani Peterri SIPPOLA, jucător S.C.M. Craiova:

“Mă bucur că am venit la Craiova, îmi place acest oraş şi sper să ajut echipa să obţină performanţe. M-am integrat foarte bine în lot şi aceste partide amicale ne vor ajuta să legăm mai bine relaţiile de joc. Va fi un campionat foarte puternic, sunt multe echipe bune, însă trebuie să arătăm că suntem o formaţie cu jucători foarte buni.”

Dănuţ PASCU, antrenor S.C.M. Craiova:

„În această perioadă de pregătire nu mă interesează rezultatele, ci modul în care evoluează jucătorii. Să nu uităm că în acest an competiţional avem şapte jucători străini, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum la noi. Avem o echipă solidă, iar partea de omogenizare începe să funcţioneze din ce în ce mai bine. Sper ca la finalul turneului “Cupa Radu Zamfirescu” să pot spune că formăm o echipă competitivă şi că suntem foarte aproape de începerea noului sezon.”

Programul turneului:

21.09.2017, ORA 17.00: S.C.M. “U” CRAIOVA – C.S. UNIREA DEJ

21.09.2017, ORA 19.00: L.M.V. TRICOLORUL PLOIEŞTI – C.S.M. BUCUREŞTI

 22.09.2017, ORA 16.30: L.M.V. TRICOLORUL PLOIEŞTI – C.S. UNIREA DEJ

 22.09.2017, ORA 18.30: S.C.M. “U” CRAIOVA – C.S.M. BUCUREŞTI

 23.09.2017, ORA 11.00: C.S. UNIREA DEJ –  C.S.M. BUCUREŞTI

 23.09.2017, ORA 13.00: S.C.M. “U” CRAIOVA – L.M.V. TRICOLORUL PLOIEŞTI

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Fotbal / Liga a 5-a : A.S. PRIETENIA CRAIOVA – C.S. F.C. STIINTA MALU MARE 3 – 1 O victorie importanta pentru A.S. Prietenia Craiova !

Pe stadionul din Radovan , A.S. PRIETENIA CRAIOVA a castigat in etapa intermediara cu 3 - 1 impotriva echipei din...

Închide