Home » Sport » Volei » Volei : S.C.M. „U” CRAIOVA A INVINS UNIREA DEJ IN MINIMUM DE SETURI

Volei : S.C.M. „U” CRAIOVA A INVINS UNIREA DEJ IN MINIMUM DE SETURI

Share ..

CUPA RADU ZAMFIRESCU a ajuns la EDIȚIA A VI-A si se desfasoara la CRAIOVA in SALA POLIVALENTA. Ieri echipa S.C.M. „U” CRAIOVA a trecut de Unirea Dej in minim de seturi ..

S.C.M. „U” CRAIOVA- C.S. UNIREA DEJ 3-0 (25-22, 25-22, 25-19)

Danuţ PASCU, antrenor S.C.M. Craiova:

„A fost un meci folositor pentru noi. Am trecut prin situaţii în care am condus şi am şi fost conduşi la o diferenţă destul de mare. Sunt mulţumit de acest joc şi sper să creştem ca nivel la fiecare joc. Mai avem mult de lucrat până vom ajunge la o formă competitivă bună.”

În celălalt meci al primei zile:

L.M.V. TRICOLORUL PLOIEȘTI – C.S.M. BUCUREȘTI 3-1 ( 25-16, 25-22, 24-26, 25-16)

Astazi vor avea loc partidele:

ORA 16.30: L.M.V. TRICOLORUL PLOIEŞTI – C.S. UNIREA DEJ

ORA 18.30: S.C.M. “U” CRAIOVA – C.S.M. BUCUREŞTI

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Baschet : TURNEU BUN PENTRU BASCHETBALISTI

Azi echipa de  BASCHET MASCULIN,  in cadrul turneului CUPA CRAIOVEI, EDIȚIA A II-A, in SALA POLIVALENTĂ incepand cu ora 14:30...

Închide