Volei : SCM Craiova se impune in fata echipei din Brasov dupa 5 seturi..

0
210

Debutul in noul sezon al Diviziei A1 la volei masculin a fost pentru SCM Craiova o intalnire speciala cu echipa din Brasov.
Fostul capitan al echipei craiovene este actualul antrenor principal. Laurentiu Lica pregateste Corona Brasov, astfel ca debutul a fost unul special din toate punctele de vedere.

SCM Craiova a reusit sa castige duelul la finalul celor 5 seturi.
Chiar daca echipa este aproape noua, baietii antrenati de Danut Pascu au reusit sa castige cu 36-34 primul set.
Setul doi a apartinut oaspetilor, si acesta intens jucat de catre cele 2 echipe. Corona Brasov a castigat cu 25-27.

Setul 3 a revenit echipei craiovene iar setul 4 a apartinut oaspetilor.
Setul 5 a aparținut craiovenilor, 15-9, iar în urma acestui rezultat SCM Craiova câștigă 2 puncte, iar trupa lui Lică pleacă acasă cu 1 punct.

SCM CRAIOVA: Jimenez 8 puncte, Cuk 8, Hernandez 18, Călin 12, Finolli 3, Tarța 6 – Diaconescu (L). Au mai intrat: Stohr 6, Ocunschi, Paez, Krstic 1. Antrenor: Dănuț Pascu.

Corona BRAȘOV: Colito 21 puncte, Gommans 17, Oliveira 19, Magdaș 3, Halilovic, Lupu 13 – Kantor (L). Au mai intrat: Santiago 4, Runcan – Băcilă (L). Antrenor: Laurențiu Lică.

La finalul partidei cei doi antrenori au avut scurte declaratii de presa.
„A fost un meci extraordinar de greu, dar am anticipat acest lucru. Am ştiut că prima etapă este întotdeauna grea, de aceea ne-am luat măsuri de precauţie. Braşovul este o echipă grea, care arată bine şi care a fost bine organizată. Ei au forţat când a trebuit şi din acest motiv s-a ajuns la acest scor de 3-2, dar trebuie să apreciez devotamentul jucătorilor mei. Mă bucur de faptul că nu au cedat în ultimul set. A fost şi acea problemă cu accidentarea lui Wilfrido, care ne-a bulversat puţin şi care ne-a făcut să pierdem setul patru, dar băieţii s-au mobilizat pe final şi au obţinut o victorie extrem de grea şi de importantă“, a declarat Dănuț Pascu.

„La Craiova nu se va câștiga ușor, iar faptul că noi, o echipă nou-promovată, am reușit să câștigăm un punct aici, îmi dă mari speranțe că echipa începe să se prezinte din ce în ce mai bine. A fost un meci nebun, cu emoții, cu revederi. Nu am cum să uit și nu voi uita niciodată ce înseamnă Craiova pentru mine. Mă bucur mult că băieții s-au dăruit, nu am ce să le reproșez, doar că suntem supărați că se putea mai mult în setul 5, dar și mulțumiți de punctul câștigat.”, a declarat Laurențiu Lică.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.