Home » Sport » Volei » Volei : Un meci cat un sezon pentru echipa noastra

Volei : Un meci cat un sezon pentru echipa noastra

Un meci cat un sezon pentru echipa noastra

Maine, 23 aprilie, cu începere de la ora 11:30, Sala Polivalentă va fi gazda derby-ului etapei a 9-a din Faza a II-a a Diviziei A1 la volei masculin dintre SCM U Craiova și ACS Volei Municipal Zalău.

Antrenorul echipei de volei masculin a S.C.M. Craiova, Dănuţ PASCU, şi jucătorii Laurenţiu LICĂ şi Cristian BARTHA, au prefaţat vineri, 21.04.2017, meciul cu echipa din Zalau.

Laurenţiu Lică, jucător S.C.M. Craiova:

„Duminică va fi o partidă foarte importantă în campionat. Ne aşteaptă două partide în acest final de sezon pe care trebuie să le câştigăm. Nu vrem să facem prea multe calcule, ne interesează doar ca în meciul cu Zalău să luăm toate cele trei puncte, pentru că dacă nu vom reuşi acest lucru, adversarii vor deveni campioni. Mi-aş dori foarte mult ca sala să găzduiască foarte mulţi iubitori de volei, avem nevoie de aceşti suporteri, de multă gălăgie în sală, chiar dacă nu este o oră potrivită pentru un meci volei. Chiar şi în aceste condiţii, noi trebuie să ne facem datoria de sportivi.  ”

Cristian Bartha, jucător S.C.M. Craiova:

„Este un meci capital pentru noi şi ne trebuie trei puncte, pentru a rămâne în cursa pentru titlu. Ora mi se pare foarte ciudată, însă aşa cum se joacă fotbal în Anglia destul de devreme, va trebui să facem acelaşi lucru şi să câştigăm. Nu facem calcule înainte de acest joc, vom încerca să ne impunem. Eu sincer nu fac calcule pentru ce va fii important este castigarea meciului.”

Dănuţ PASCU, antrenor S.C.M. Craiova:

„Suntem la finalul unui campionat aprig disputat. Un campionat foarte greu pentru noi .Matematic, primele trei echipe au şanse să câştige campionatul. Nu ne interesează calculele altora, vrem să câştigăm meciul cu Zalău şi să luăm trei puncte, iar în ultima etapă să câştigăm tot trei puncte. Apoi, vom vedea ce se va întâmpla în celelalte rezultate şi pe ce loc ne vom clasa. Momentan avem asigurat locul 3, meciul cu Zalău este pentru asigurarea locului doi şi în ultima etapă vom vedea ce va fi. Echipa este într-o stare bună fizică şi psihică. Suntem nerăbdători să jucăm acest meci cu Zalău. Este un joc crucial pentru ei, mai mult pentru ei decât noi. Părerea mea personală este că meciul cu Zalăul este un meci de locul 2 și mai departe rămâne să vedem ce se va întâmpla în ultima etapă. Echipa este într-o stare bună, atât fizică, cât și psihică, văd o atmosferă bună, băieții sunt nerăbdători să înceapă acest meci cu Zalău. Meciurile cu Zalău au depășit de mult rivalitatea și ambițiile meciurilor cu Dinamo din  anii trecuți, este o echipă foarte solidă, pe primul loc în clasament la ora actuală și își demonstrează valoarea, jocul, și valoarea jucătorilor. Să nu uităm că anul trecut am ieși campioni pe terenul lor, în mod sigur este un meci crucial pentru ei, mai mult pentru ei decât pentru noi și sunt convins că vor venii la Craiova să joace 100% și să facă tot posibilul să câștige. Lucrul acesta nu poate să ducă decât la un meci frumos, la un meci disputat, la un meci bărbătesc, partidă ce va avea loc duminică de la ora 11:30.”

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
ITP anual pentru masinile mai vechi de 12 ani

Mașinile mai vechi de 12 ani vor efectua ITP anual. Directorul general al Registrului Auto Român, George Dincă, a declarat ...

Închide