Volei : Victorie pentru echipele craiovene de volei!

0
599

Volei : Victorie pentru echipele craiovene de volei! 1Echipele de volei au castigat cele doua partide pe care le-au disputat la sfarsitul saptamanii trecute. Echipa de volei feminin a reusit sa castige in minim de seturi  deplasarea de la Deva .

C.N.S. C.S.V. Cetate Deva – S.C.M. “U” CRAIOVA 0-3 (12-25, 20-25, 16-25)

S.C.M. “U” CRAIOVA: MATEI Andreea, CONSTANTINESCU Andreea, ZLOTEA Iulia, TRUTA Mihaela, BICUT Roxana, RIZAN Raluca, PARVAN Roberta. BLENDEA Cezara, LUPU-BANGA Antonia, BRABETE Alexandra si ANDREESCU Anca.
Antrenor: Lucian ZLOTEA

Lucian ZLOTEA, antrenor S.C.M. Craiova:

“A fost un inceput de campionat obositor, prin prisma deplasarilor. Trebuie sa recunosc ca am avut parte de un adevarat maraton. Daca stam sa ne uitam in urma, fetele au jucat 3 meciuri, toate in deplasare, in decursul unei saptamani. Adica in doar 7 zile am jucat la Timisoara, Sighetu Marmatiei si Deva. Din fericire echipa noastra a castigat toate cele 3 deplasari cu scorul de 3-0. In privinta rezultatelor, nu pot sa ma declar surprins, ma asteptam sa castigam aceste meciuri. Am avut parte de un inceput de campionat relativ usor, care ne ajuta in omogenizarea echipei pentru restul campionatului, avand in vedere ca au fost nu mai putin de 7 schimbari in randul jucatoarelor pentru acest nou sezon, daca le luam in considerare si pe Truta si Zlotea care anul trecut nu au prins decat finalul de campionat. Aceste meciuri ne-au ajutat, cum spuneam, la omogenizarea echipei, le putem considera si drept verificari , pentru ca am reusit sa ne testam capacitatea in conditii oficiale. Am vazut si lucruri bune si lucruri rele, vedem ce putem indrepta sau imbunatati. Primul test adevarat il vom avea sambata, 20 octombrie la ora 13:00, in compania echipei din Pitesti, in primul meci disputat acasa, in Sala “Ion Constantinescu”. Va fi un meci foarte dificil, unde adversarele noastre pornesc favorite. Speram sa avem si suportul spectatorilor si sa reusim sa ne mobilizam indeajuns si sa obtinem un rezultat bun. Cu siguranta va fi o partida buna.”

La baieti oaspetii au reusit sa castige un set dar victoria a revenit echipei condusa de Danut Pascu .

S.C.M. “U” CRAIOVA- C.S. “U” CLUJ 3-1 (25-27, 25-23, 25-21, 25-21)

S.C.M. “U” CRAIOVA: Milivojevic, Olteanu, Georgescu, Diaconescu, Lica, Halilovic, Calin, Lupu, Imhoff, Majstorovic, Filip, Teleleu, Ene.

Antrenori: Danut PASCU, Claudiu MITRU

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.