Vremea 23 aprilie – 20 mai. ANM, estimari meteorologice

0
568

Vremea 23 aprilie - 20 mai. ANM, estimari meteorologice 1Vremea 23 aprilie – 20 mai. Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) a emis o noua estimare meteorologica pentru urmatoarele patru saptamani. Afla care vor fi temperaturile medii inregistrate si la ce cantitati de precipitatii ne putem astepta.

ANM specifica: Fenomenele extreme cu o durata scurta de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

Vremea 23 – 29 aprilie 2019
TEMPERATURA MEDIE A AERULUI

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice acestui interval in regiunile vestice si nord-vestice, iar in rest se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta perioada, posibil usor mai coborate in sud-estul tarii.

CANTITATILE DE PRECIPITATII

Regimul pluviometric va fi deficitar in regiunile estice si sud-estice si apropiat de cel normal pentru aceasta saptamana in rest, posibil usor excedentar in sud-vestul teritoriului.

Vremea 29 aprilie – 6 mai 2019

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari.

CANTITATILE DE PRECIPITATII

Cantitatile de precipitatii vor fi deficitare in regiunile sudice si sudvestice si apropiate de cele normale pentru acest interval in rest.

Vremea 6 – 13 mai 2019

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI

Temperaturile medii vor fi in general apropiate de cele specifice acestei saptamani, posibil usor mai ridicate in extremitatea de sudvest si de nord-vest a teritoriului.

CANTITATILE DE PRECIPITATII

Regimul pluviometric se va situa in jurul celui normal pentru aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii.

Vremea 13 – 20 mai 2019
TEMPERATURA MEDIE A AERULUI

Valorile termice vor fi in general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil usor mai ridicate in sud-vestul si nord-vestul tarii.

CANTITATILE DE PRECIPITATII

Cantitatile de precipitatii estimate pentru acest interval vor fi in general deficitare, mai ales in jumatatea estica a teritoriului.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.