Vremea 28 martie 2019

0
94

Vremea 28 martie 2019 1Vremea din 28 martie 2019 aduce temperaturi in scadere in toata tara. Prognoza meteo anunta ca la munte va ninge slab pe timpul noptii. Cele mai scazute valori termice in Romania vor atinge -10 grade C si sunt apropiate de pragul gerului.

Vremea de Joi aduce un cer mai mult senin in majoritatea zonelor tarii, iar precipitatiile se vor mai semnala doar cu totul izolat la munte, unde va ninge slab. Vantul va sufla moderat in sud-estul teritoriului si slab, cel mult slab pana la moderat in celelalte zone. Maximele termice se vor incadra intre 5-10 grade in Transilvania si Maramures, 10-15 grade in Banat si Crisana (cu cele mai ridicate valori asteptate in Dealurile de Vest) si 8-13 grade in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova.

Citeste si :  ALDE DOLJ: ORELE DE GARDA- VECHIME IN MUNCA

Noptile si diminetile vor fi in continuare reci, iar datorita degajarii cerului de nori, temperaturile vor cobori sub pragul inghetului pe spatii extinse in centrul, estul si nordul teritoriului, urmand ca in depresiunile din estul Transilvaniei minimele termice sa se apropie chiar si de pragul gerului, respectiv -10 grade Celsius.

Vremea Craiova, 28 martie 2019
La Craiova, vremea va fi insorita, cu temperaturi ce se incadreaza intre 13°C si 2°C. Totusi, valorile termice in Craiova sunt in scadere fata de ziua precedenta. Vantul va sufla slab si moderat, cu 5 km/h dinspre NE si in rafale de 24 km/h. Cerul va fi senin pe timpul noptii. Vineri, temperaturile mai cresc cu un grad pe timpul zilei si cresc cu un grad pe timpul noptii. Weekendul aduce temperaturi mai ridicate in Craiova.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.