Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Water Park-ul din Parcul Tineretului se deschide sambata 12 august

Water Park-ul din Parcul Tineretului se deschide sambata 12 august

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Water Park-ul din Parcul Tineretului din Craiova este gata şi se va deschide sambata 12 august .

Programul de funcţionare al Water Park va fi, în fiecare zi, între orele 10.00 și 20.00. Accesul la piscine este permis între orele 10.00 și 20.00, iar accesul la tobogane între orele 11.00 și 18.00.

Accesul utilizatorilor în incinta Water Park se face doar în cadrul orelor de program, în urma achitării contravalorii unui tichet şi înmânarea unei brăţări individuale de acces. Procurarea brăţărilor individuale de acces, realizate din material rezistent la apă (plastic, silicon, etc), se poate face la casieria Water Park.

Părăsirea definitivă sau temporară a perimetrului Water Park, înseamnă anularea brăţării de acces fără nicio despăgubire sau rambursare a costului acesteia din partea Water Park.

Este interzisă intrarea în Water Park cu brăţara aparţinând altui utilizator şi/sau împrumutul acesteia către altă persoană.

Accesul în Water Park pentru copiii sub 16 ani este restricţionat, acesta fiind posibil doar dacă sunt însoţiţi de un adult şi supravegheaţi pe toată durata şederii în Water Park.

În incinta Water Park este interzis:

-accesul/intrarea cu animale de orice fel, inclusiv animale de companie;

-accesul sau utilizarea rolelor, bicicletelor sau skateboard-urilor;

-accesul fără încălţăminte sau îmbrăcăminte adecvată, nudismul şi expunerea topless;

-accesul iniţial în piscine sau la tobogane fără a efectua, în prealabil, dușul;

-fumatul este permis doar în locurile special amenajate, conform legislaţiei în vigoare.

La începutul acestei luni, municipalitatea a scos la licitaţie achiziţia echipamentelor de acces la Water Park. În regulamentul de funcţionare a complexului, care a fost votat încă de anul trecut de CLM Craiova, se precizează că fiecare vizitator care va plăti bilet pentru acces trebuie să primească o brăţară. Aceasta va fi diferenţiată în funcţie de pachetul de facilităţi pentru care optează. Astfel, este vorba de cinci tipuri de brăţări: albă, albastră, roşie, neagră şi verde.

Brăţara albă este valabilă o singură zi pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 10 ani şi permite accesul la facilităţi comune – de luni până vineri; brăţara albastră este valabilă o singură zi pentru persoanele peste 10 ani şi permite accesul la facilităţi comune – de luni până vineri; brăţara roşie – este valabilă o singură zi pentru copii cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani şi permite accesul la facilităţi comune – în week-end; brăţara de culoare neagră – este valabilă o singură zi pentru persoane de peste 10 ani şi permite accesul la toate facilităţile din incinta Water Park – în week-end; brăţara de culoare verde – este valabilă o singură zi pentru persoane de peste 16 ani şi permite accesul la saună.

Taxele de intrare propuse sunt:

– 24 lei – pentru copii între 5 şi 10 ani, de luni până vineri – brățara albă;

– 36 lei – pentru persoanele de peste 10 ani, de luni până vineri – brățara albastră;

– 34 lei – pentru copii intre 5 şi 10 ani, în week-end – brățara roşie;

– 50 lei – pentru persoanele de peste 10 ani, în week-end – brățara neagră;

– 15 lei – taxă saună pentru persoanele de peste 16 ani – brățara verde.

 


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Box : A doua zi a Campionatelor Nationale si prima infrangere pentru baietii lui Sorin Pantera Tanasie

Dupa o zi excelenta , elevii lui Sorin Pantera Tanasie au obtinut 2 victorii din 2 posibile , a sosit...

Închide