Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Water Park-ul, inaugurat de oficialitati. De azi e liber la balaceala!

Water Park-ul, inaugurat de oficialitati. De azi e liber la balaceala!

Share ..

Cel mai mare complex acvatic din Oltenia s-a inaugurat în prezența celor trei primari care au contribuit la executarea lucrărilor. Lia Olguța Vasilescu, Mihail Genoiu și Antonie Solomon au fost prezenți la eveniment.

“Astăzi, a fost inaugurat Water Parcul craiovean, în prezența celor trei primari care au contribuit la realizarea lui. Vă invit să îl vizitați! O să vă convingeți că a meritat așteptarea!”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

“Este unul din cele mai mari parcuri acvatice din România, cu o suprafață de peste cinci hectare. Vreau să le mulțumesc pe această cale celorlalți primari care au contribuit la această realizare. Eu am avut șansa de afi cel care finalizează acest proiect, dar o mare parte din acest proiect s-a derulat în mandatul doamnei Lia Olguța Vasilescu”, a declarat Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

“Este un merit al tuturor, foști primari, actualul primar și este un dar pentru craioveni, care, sunt convins că vor popula într-un număr foarte mare acest obiectiv”, a declarat fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon.

Suprafaţă totală – 49.300 mp
Suprafaţă acoperită – 2.864mp din care:
• Clădire administrativă – suprafaţă construită de 314 mp.
• Clădire pentru bazine acoperite și jocuri de apa cu o suprafață construită de
2550 mp.
Suprafaţă bazine interioare – 364,09 mp din care:
• Bazin înot – 209,16 mp
• Bazine agrement -154,93 mp
Suprafaţă bazine exterioare – 5144,4 mp din care:
• Bazin înot – 1250 mp
• Bazine agrement – 3693,4 mp
• Bazine copii – 201 mp
Lungime Tobogane:
1. Combinații de turn cu 2 tobogane spirală (Thrill Slide Combination) – Suprafață bazinului de apa este de 415,30 mp. Cuprinde 2 tobogane cu lungimea de 43,45 m şi cu lansarea de la înalţimea de 9,92 m.
2. Combinație turn cu 5 tobogane (Water Slide Combination): Cuprinde 5 tobogane (2 tobogane tip Rafting cu lungimea de 82,09 m, 1 tobogan Multisurf cu lungimea de 26,22 m şi 2 tobogane tip Kamikaze cu lungimea de 26,30m, cu lansarea de pe 2 platforme cu înalţimile de 6,50 m şi respectiv 9,00 m.
3. Clădirea pentru bazine acoperite și jocuri de apă cuprinde în partea de est o zonă cu 5 tobogane (Magic Hole cu lungimea de 126,81, Black Hole cu lungimea de 115,36 m, Aquatube cu lungimea 80,21m şi 2 tobogane Body Slide cu lungimea de 80,61 m) toate fiind lansate de pe platformă aflată la înalţimea de 10,64 m.
Lazy River cu o suprafață de 847,80 mp.

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Fotbal : Firan Mihai este noul jucator al echipei FC U Craiova 1948

Echipa de fotbal FC U Craiova 1948 are inca un jucator in lot . De ieri Firan Mihai este inregistrat...

Închide