Water Park-ul isi va deschide portile in iulie

0
274
Water Park-ul isi va deschide portile in iulie 1
Water Park-ul isi va deschide portile in iulie

Luna viitoare cel mai spectaculos parc acvatic din Oltenia se va deschide publicului. Anunțul a fost făcut de primaul Mihail Genoiu. “A început recepția, cred că în luna iulie va fi dechis publicului, și va putea fi folosit chiar și septembrie”

Water Park-ul are o capacitate de 400 de locuri la piscinele interioare și 1.500 în sezonul cald cu tobogane, piscine, terenuri de sport, bazin pentru adulţi, saună.

 

Water Park-ul isi va deschide portile in iulie 2

Accesul în complex va fi permis după achiziționarea unei brățări colorate, în funcție de categoria și opțiunea vizitatorilor. Mai exact, sunt propuse cinci tarife, corespunzătoare următoarelor brăţari: brăţara alba (24 de lei, destinată copiilor între 5 şi 10 ani, cu acces pe durata întregii zile, de luni până vineri), brățara albastră (36 de lei, pentru copiii peste 10 ani, valabilă o singură zi, în timpul săptămânii). De menționat că în week-end, tarifele sunt mai mari, iar copiii între 5 şi 10 ani plătesc 34 de lei pentru o zi de sâmbătă sau duminică petrecută în parcul de distracţii, marcată cu o brăţară roşie. Persoanele peste 10 ani vor plăti 50 de lei, în week-end, şi vor avea o brăţară neagră. Pentru acces la saună, va fi disponibilă o brățară verde, taxa propusă fiind de 15 lei.

Citeste si :  Voteaza Politicianul de 10 !

Și la Spitalul Filantropia a început recepția, acolo însă lucrurile sunt mai complicate și până la mutare va mai dura o perioadă. “Începe recepția și la Spitalul Filantropia, iar apoi va urma perioada destul de complicată de mutare a spitalului cu tot ce înseamnă aparatură, personal și bineînțeles autorizații, cea mai importantă fiind cea de la Ministerul Sănătății”, a declarat Mihail Genoiu.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.