We Love Retro, cel mai mare retro party din Romania revine la Craiova. 22 mai, Sala Polivalenta.

0
480

We Love Retro, cel mai mare Retro Party din România, revine la Craiova, cu a doua ediție, pe 22 mai la Sala Polivalentă! 

Știm că ți-e dor de atmosfera petrecerilor retro de odinioară, când te distrai până dimineață în discoteci purtat de ritmurile care acum îți stârnesc amintiri… Așa că, masina timpului We love retro te va duce în anii ’90 pe vremea casetofoanelor cu beculețe, guma cu surprize Turbo, a walkman-urilor, a primelor discoteci, a muzicii disco și startul muzicii electronice. 

Vineri, 22 mai, ne distrăm pe hiturile cunoscute ale anilor 90’ alături de: Dr Alban, N&D, L.A., Sweet Kiss, Class, nume care puteau fi auzite doar la discotecă sau de pe casetofon.  Chiar dacă timpul a trecut şi alte stiluri muzicale le-a luat locul în topuri, ei au rămași în inimile fanilor.

Artiștii prezenți la eveniment:

Dr. Alban este unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai anilor ’90, cu hituri precum It’s my life, Sing hallelujah, One love, No coke, Look Who’s Talking și Away from Home. A vândut aproximativ 16 milioane de discuri la nivel Mondial și a făcut istorie pe ringurile de dans.

N&D este cunoscută pentru faima hiturilor care erau la toate posturile radio de la acea vreme: Când vine noaptea, Plâng dupa tine, Nu vreau să te pierd, N-am crezut sunt unele din cele mai iubite hituri.

L.A., formația românească, ale căror hituri răsunau în discoteci în anii 90’ vine la We Love Retro. Ne vom distra ca odinioară pe hiturile: Femeia, Toată viața mea, Numai tu, Fără tine, Ochii tăi, Cand vine noaptea… 

Sweet Kiss este una din cele mai cunoscute trupe românești din anii 90’. Hiturile: Alin, Alin,  Floare albă, floare neagră și Plouă nu lipseau de la nicio petrecere.

Class te va încânta cu un show a căror piese le-ai fredonat ani la rând:  A, dui, doina, Toata lumea, Mama spunea, Te visez mereu, Luna mi-a zambit.

Cu We Love Retro retrăim cele mai frumoase momente ale anilor 90! Cumpără-ți biletul din timp pentru cel mai mare retro party din România!

Bilete se pot cumpăra de pe: www.myticket.ro și https://www.entertix.ro/evenimente/5574/we-love-retro-22-mai-2020-sala-polivalenta-craiova.html sau locațiile partenere: Cărtureşti, Germanos, OMV.

Mai multe detalii pe: eveniment și http://weloveretro.ro/craiova

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.