Weber a fost revocata de Parlament din functia de Avocat al Poporului.

0
203

Avocatul Poporului, Renate Weber, a fost revocata miercuri din functie de catre majoritatea parlamentara. S-au inregistrat 247 voturi „pentru” revocare si 32 voturi „contra”.

Votul a avut loc in timp ce Diana Sosoaca vocifera ca este incalcata Constitutia. Anterior, Alfred Simonis a anuntat ca PSD va ataca la CCR decizia de revocare a Renatei Weber.

UDMR ar urma sa propuna Avocatul Poporului in cazul revocarii lui Renate Weber, dupa ce liderii coalitiei au ajuns la un acord pe aceasta tema.

Ludovic Orban, Dan Barna si Kelemen Hunor au dorit o varianta neutra pentru functia de avocat al poporului.

Fábián Gyula este absolvent al Facultatii de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si preda in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii. El a fost si procuror la Parchetul Curtii de Apel Cluj.

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, a anuntat miercuri ca a fost convocat plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului pentru a se dezbate revocarea lui Renate Weber din functia de avocat al poporului.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.