Week-end cu povesti pentru fiecare, la Teatrul Colibri Craiova

0
131

Sambata, 19 octombrie 2019, la ora 11:00 este programat spectacolul – lectura Harap Alb, sustinut de actorii Rodica Prisacaru si Mugur Prisacaru, in Sala Studio.
Pretul biletului pentru spectacolele – lectura este 10 lei / pers.

Tot sambata, 19 octombrie 2019, dar la ora 18:00, publicul este asteptat la spectacolul Sarea in bucate, adaptare dupa Petre Ispirescu, cu scenariul si regia de Valentin Dobrescu, scenografia Mihai Pastramagiu, muzica Alin Macovei-Moraru. In distributie regasim actorii: Ionica Dobrescu, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Iulia Carstea, Cosmin Dolea, Mugur Prisacaru, Daniel Mirea.

Duminica, 20 octombrie 2019, la ora 11:00 ne bucuram de calatoria cu Alis in lumea papusilor, in spectacolul cu scenariul si regia de Iulia Carstea, scenografia Eustatiu Gregorian, muzica Alexandru Iosub, coregrafia Anca Tudor, cu actorii: Alis Ianos, Iulia Carstea, Oana Stancu, Daniel Mirea, Emanuel Popescu.

Citeste si :  Accident mortal pe Calea Bucuresti in zona Hanul Doctorului

Pret bilet: 7 lei sau 10 lei, in functie de categoria locului. Biletele se pot procura de la Agentia Teatrului Colibri, de luni pana sambata, intre orele 10:00 – 19:00, iar duminica in intervalul 10:00 – 13:00.
Reamintim ca, dupa ora de incepere a spectacolelor, accesul in sala nu mai este permis!

Teatrul pentru copii si tineret Colibri continua, de asemenea, campania O poveste pentru fiecare, campanie de strangere de carti cu povesti pentru clubul de lectura al Centrului Misionar – Educativ al Parohiei Oota din Craiova.

Citeste si :  Primaria Craiova invata soferii sa foloseasca parcometrele

Cartile pot fi aduse la sediul Teatrului Colibri, de luni pana sambata, intre orele 10:00 – 19:00, iar duminica in intervalul 10:00 – 13:00. Campania O poveste pentru fiecare se va derula pana la 15 decembrie 2019.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.