Week-end cu spectacole si campania O poveste pentru fiecare, la Teatrul Colibri

0
357

Sambata, 09 noiembrie 2019, la ora 11:00 ne bucuram de spectacolul – lectura Jack si vrejul de fasole, sustinut de actorii Alis Ianos si Daniel Mirea, in Sala Studio.
Pretul biletului pentru spectacolele – lectura este 10 lei / pers.

Tot sambata, 09 noiembrie 2019, dar la ora 18:00, este programat spectacolul Puiul de Om din Cartea Junglei, adaptare dupa Rudyard Kipling, cu scenariul, regia si scenografia semnate de Geo Dinescu si Marin Fagu, muzica si video proiectia Marin Fagu, pictura papusi Mihai Birtu, pictura decoruri Iulia Goanta, voci: Radu Popa, Ioana si Andrei Popescu, Laura Pumnea. In distributie: Geo Dinescu, Marin Fagu, Emanuel Popescu si Robert Iovan.

Duminica, 10 noiembrie 2019, la ora 11:00 il intalnim pe Zorro, in spectacolul cu scenariul si regia de Cristian Mitescu, scenografia Oana Micu si Tiberiu Toitan, coregrafia Ionut Sergiu Anghel, muzica Alexandru Berehoi, cu actorii: Cosmin Dolea, Geo Dinescu, Marin Fagu, Adriana Ioncu.

Pret bilet: 7 lei sau 10 lei, in functie de categoria locului. Biletele se pot procura de la Agentia Teatrului Colibri.
Reamintim ca, dupa ora de incepere a spectacolelor, accesul in sala nu mai este permis!

Teatrul pentru copii si tineret Colibri continua, de asemenea, campania O poveste pentru fiecare, campanie de strangere de carti cu povesti pentru clubul de lectura al Centrului Misionar – Educativ al Parohiei Oota din Craiova. Cartile pot fi aduse la sediul Teatrului Colibri. Campania O poveste pentru fiecare se va derula pana la 15 decembrie 2019.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.