Week-end fierbinte pe Stadionul de Atletism din Craiova!

0
385

Stadionul de Atletism din Craiova găzduiește, în acest week-end (8 – 9 iulie 2023) un nou eveniment atletic de mare anvergură. Este vorba despre finala Campionatelor Naționale rezervate seniorilor și tineretului (U23).

Competiția va aduna la start 269 de participanți (106 la feminin și 163 la masculin) reprezentând 82 de cluburi sportive, care vor concura pentru titlul de campion național la diverse probe atletice: alergarea pe distanțe scurte și lungi, sărituri în lungime și în înălțime, aruncări de greutate și disc etc.

Pentru detalii privind programul competiției și listele de start accesați link-ul https://www.fra.ro/wp-content/uploads/2023/06/startlist-cn-sen.pdf .

Week-end fierbinte pe Stadionul de Atletism din Craiova! 1

Evenimentul se adresează tuturor iubitorilor de sport, iar intrarea pe Stadionul de Atletism va fi gratuită.

Finala Campionatelor Naționale rezervate seniorilor și tineretului (U23) de la Craiova este organizată de Federația Română de Atletism cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.