Week-end sub semnul povestilor la Teatrul Colibri

0
351

Sambata, 16 noiembrie 2019, la ora 11:00 publicul este asteptat la spectacolul – lectura Danila Prepeleac, sustinut de actorii Cosmin Dolea si Robert Iovan, in Sala Studio. Pretul biletului pentru spectacolele – lectura este 10 lei / pers.

Tot sambata, 16 noiembrie 2019, de la ora 18:00 aflam o Poveste despre Hansel si Gretel, intr-un spectacol realizat dupa Fratii Grimm, de si cu actorii: Geo Dinescu, Marin Fagu si Mugur Prisacaru.

Duminica, 17 noiembrie 2019, ora 11:00 este rezervata pentru Invitatie la joaca, un spectacol vesel, interactiv, cu vestitul Zdreanta, de si in regia Alexandrei Davidescu, scenografia Eustatiu Gregorian, coloana sonora Alin Macovei – Moraru, cu actorii Iulia Carstea, Daniel Mirea, Alis Ianos.

Pret bilet: 7 lei sau 10 lei, in functie de categoria locului. Biletele se pot procura de la Agentia Teatrului Colibri.
Reamintim ca, dupa ora de incepere a spectacolelor, accesul in sala nu mai este permis!

Teatrul pentru copii si tineret Colibri continua, de asemenea, campania O poveste pentru fiecare, campanie de strangere de carti cu povesti pentru clubul de lectura al Centrului Misionar – Educativ al Parohiei Oota din Craiova. Cartile pot fi aduse la sediul Teatrului Colibri. Campania O poveste pentru fiecare se va derula pana la 15 decembrie 2019.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.