Week-end-ul comediei, la Naționalul craiovean

0
148

TOC TOC și FACE TO FACE – două comedii bulevardiere extrem de îndrăgite de publicul craiovean sunt programate în acest sfârșit de săptămână la Sala „Amza Pellea” a Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova.

Vineri, 19 noiembrie 2021, ora 18:00, Sala „Amza Pellea”

TOC TOC
de Laurent Baffie
Regia: Alexandru Boureanu și Raluca Păun
Traducerea: Raluca Păun
Decorul: Vanessa Beca
Costumele: Lia Dogaru
Cu: Raluca Păun, Romanița Ionescu, Ramona Drăgulescu, Costinela Ungureanu, Marian Politic, Alex Calangiu, Claudiu Mihail

O comedie spumoasă a cărei acțiune se petrece în cabinetul doctorului Stern, un neuropsihiatru de renume mondial în tulburarea obsesiv-compulsivă – TOC sau OCD.

Durata spectacolului: 2h
*spectacol recomandat publicului cu vârsta peste 16 ani

VREAU BILET

Sâmbătă, 20 noiembrie 2021, ora 18:00, Sala „Amza Pellea”

FACE TO FACE
de Peter Quilter
Regia: Adrian Andone
Scenografia: Lia Dogaru
Scenariul, traducerea și adaptarea: Monica Ardeleanu
Cu: Monica Ardeleanu și Adrian Andone
Face to face de Peter Quilter este o comedie spumoasă, plină de culoare, fermecătoare, cu schimbări rapide de stări și situații. Actorii Monica Ardeleanu și Adrian Andone vă propun trei cupluri, trei povești de dragoste, trei situații de viață total diferite.

,,Face to face” este un spectacol aparent simplu, dar foarte solicitant și ofertant pentru cei doi actori care interpretează cu vitalitate, farmec și umor cele șase personaje ale piesei. O joacă plină de haz, o redare amuzantă a dragostei, a relațiilor moderne într-o reprezentație plină de umor.

VREAU BILET

Biletele se pot achiziționa atât online, direct din site-ul instituției www.tncms.ro cât și în format fizic, de la agenția teatrală.
Având în vedere reglementările legale în vigoare, participarea la evenimentele Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.