Home » Timp Liber » Locatii » Weekend relaxant aproape de casa

Weekend relaxant aproape de casa

Dupa o saptamana grea, serviciu, alergatura se doreste relaxare. Pentru ca weekendul este prea scurt pentru o fuga mare, regasim mai jos locuri unde ne putem relaxa in Craiova si in imprejurimile acesteia.
Pentru inceput, daca vremea ne permite cele mai accesibile locuri ar fii piscinele si strandurile din oras. Preturile pentru intrari variaza intre 15-50 de lei. Avem la dispozitie si piscine acoperite cu locuri de joaca pentru copii si saune.

Cel mai ieftin mod de relaxare este plimbarea in aer liber. Parcul National Nicolae Romanesc si Gradina Botanica sunt si cele mai vizitate locuri din oras. Aer curat, liniste, vata pe bat si inghetata. Liniste si placere intr-un singur loc.

Citeste si :  Craiova a imbracat sambata seara hainele de sarbatoare


Pentru doritorii de mici excursii, cei ce vor sa scape de monotonia apartamentului si caldura, sunt perfecte plecarile in apropierea Craiovei.
Statiunea montana Ranca si Transalpina, la 120 km de Craiova, asigura cazare, mancare, liniste si aer curat. Transalpina strabate patru judete, altitudinea cea mai mare avand-o pe o portiune de aproximativ 20 de km.


Un colt de rai Bulzesti, un loc privat, cabanute unde se poate caza, lac situat intre paduri unde se poate pescui. La o distanta de 30km de Craiova, spre Valcea. Locul este rupt de agitatia orasului, iar ciripitul pasarilor este tot perturba linistea profunda.

Citeste si :  Craiova Super Rally inchide circulatia pe anumite sectoare din Centru


Plaja „la Cetate”, de la malul Dunarii, frumos amenajata ofera confort. 80 de km, despart craiovenii de un loc ce iti ofera o parte din placerea marii, nisip, umbrelute, sezlonguri soare.

Lasa un comentariu aici !

About Vulpe Daniela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.