Wizz Air introduce noi curse de pe Aeroportul din Craiova spre Liverpool, Koln si Madrid

0
347
Wizz Air introduce noi curse de pe Aeroportul din Craiova spre Liverpool, Koln si Madrid
Wizz Air introduce noi curse de pe Aeroportul din Craiova spre Liverpool, Koln si Madrid

Operatorul aerian low-cost Wizz Air a anunţat, joi, noi rute de pe Aeroportul Craiova spre destinaţii din Europa, începând cu luna martie a anului viitor.
Începând cu martie 2017, din Craiova se va zbura către Liverpool, Koln şi Madrid, cursele fiind operate de Wizz Air, iar tarifele vor porni de la 99 lei şi 129 lei.

În plus, operatorul aerian alocă o nouă aeronavă Airbus A320 bazei de la Craiova.

“Am început operaţiunile în Craiova în 2013 cu misiunea de a face călătoriile cu avionul accesibile în Sud-Estul Europei. Un an mai târziu am deschis baza Wizz de pe aeroportul din Craiova şi lansăm şi mai multe oportunităţi de călătorie la preţ redus în România. Alocând a două aeronavă bazei noastre de la Craiova creăm şi mai multe locuri de muncă şi adăugăm rute interesante reţelei noastre”, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, Joan Eidehagen, director Marketing la Wizz Air.

Wizz Air a mai anunţat că în 2015 a transportat aproape 150.000 de pasageri pe rutele din Craiova.

Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, instituţie în subordinea căreia se află aeroportul din Craiova, a declarat că în acest an au fost finalizate lucrările prinvind infrastructura de mişcare, fiind vorba despre un proiect în valoare totală de peste 24 milioane euro.

Cursa către Madrid va fi operaţională din 26 martie 2017, iar cele către Liverpool şi Koln din data de 27 martie 2017.

In acest moment din Aeroportul craiovean sunt urmatoarele curse : Curse regulate :Londra,Bologna, Milano, Roma, Venetia,Barcelona, Valencia, Paris dar si Curse charter in Antalya .
Wizz Air a anunţat în urmă cu câteva ore alocarea celei de-a doua aeronave Airbus A320 bazei sale din Craiova.
Noua aeronavă reprezintă o investiţie WIZZ în Craiova, de 98 de milioane de euro şi creează 36 de locuri de muncă în cadrul companiei, ceea ce face ca numărul angajaţilor direcţi să crească la 72.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.