Zeci de mii de craioveni au participat la deschiderea Puppets Occupy Street Festival Craiova!

0
503

Zeci de mii de craioveni au ieșit, vineri seara, să asiste la parada păpușilor gigant, eveniment din cadrul festivalului „ Puppets Occupy Street Festival ”, care se derulează la Craiova între 25-28 august.

Păpușile gigant au defilat pe traseul Calea București – Universitate – Piața Mihai Viteazul.

Pe parcursul celor patru zile, au loc ateliere pentru copii, spectacole, expoziţii şi celebrele parade stradale cu păpuşi supradimensionate.

Evenimentele vor avea loc în mai multe spaţii din oraş, intre care esplanada Teatrului Colibri, parcul Nicolae Romanescu, zona Racheta din Craioviţa, Parcul Pedagogic şi Piaţa Fraţii Buzeşti.

Festivalul Puppets Occupy Street este organizat de Teatrul pentru copii și tineret Colibri și este finanțat de Primăria și Consiliul Local Municipal Craiova. Festivalul este dedicat exclusiv companiilor de teatru private și artiștilor independenți, creat pentru comunitate și realizat cu sprijinul regiilor autonome, instituțiilor de cultură, forțelor de ordine și al voluntarilor.

FESTIVALUL PUPPETS OCCUPY STREET
Ediţia a X – a, Fantasy Edition
Craiova, 25 – 28 august 2023

Programul este disponibil pe aici

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.