Zilele Liceului Teoretic ”Henri Coandă” – 100 de ani în slujba comunității

0
269

Liceul Teoretic ”Henri Coandă”, ca în fiecare an, își onorează patronul spiritual, Henri Coandă, savant dăruit universalităţii, fără de care spiritualitatea românească ar fi fost iremediabil mai săracă.

Anul acesta Liceul Coandă își deschide cu generozitate porțile, în cadrul evenimentului Zilele Liceului Teoretic ”Henri Coandă” – 100 de ani în slujba comunității”, în perioada 11-13 octombrie 2023, pregătit cu atenţie şi devotament de cadre didactice şi elevi. 40 de activități se vor derula pe parcursul celor 3 zile.

Un moment de referință, unic în seria evenimentelor de acest tip din viața liceelor craiovene, va fi recitalul de muzică folk și poezie sub genericul ”Podium poetico-muzical” , care va reuni poeți, prozatori și jurnaliști contemporani consacrați (precum Spiridon Popescu, Toma Grigorie, Camelia Radulian, Dumitru Sîrghie, Petrișor Militaru, Mircea Pospai, Rodica Pospai-Păvălan), precum și cantautori, artiști renumiți de muzică clasică și folk (precum Mircea Suchici, Dan State, Dan Vană și inegalabilul Emeric Imre).

Zilele Liceului Teoretic ”Henri Coandă” - 100 de ani în slujba comunității”
Zilele Liceului Teoretic ”Henri Coandă” – 100 de ani în slujba comunității”

Pe data de 11 octombrie 2023, sunteti invitati să vă alăturați comunității educaționale și culturale, în cadrul Sesiunii omagiale, care va avea loc începând cu orele 12.00 în incinta școlii, Corpul D, în SALA OMNIA (sala de festivități a liceului) și pentru evenimentul ”Podium poetico-muzical – recital de muzică folk și poezie”, ce se va desfășura pe baza sportivă a liceului, începând cu ora 13.00.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.