Ziua in care Dragnea devine #Nimic se apropie . Azi la Calarasi a evitat Primaria ..

0
570

Liviu Dragnea a venit azi la Calarasi (Dolj) impreuna cu Petre Daea , familia Vasilescu , Mihail Genoiu ,Radu Preda, Alexandra Presura si alti membri PSD .

La ora 14:00 acesta trebuia sa ajunga la Primaria din Calarasi (Dolj) dar din cauza a 3 oameni printre care si eu acesta a ajuns direct la statiunea de cercetare din Calarasi .

Familia Vasilescu vrea neaparat sa fie o victima (inclusiv a mea) iar azi am avut parte de cateva provocari la care nu am raspuns . Olgutu a cautat azi de cateva ori la Primaria din Calarasi sa ne provoace (am fost doar 3 persoane) dar nu am dat curs .

Liviu Dragnea nu a mai ajuns din cauza noastra la Primarie astfel ca acesta a mers direct in camp ferindu-se de o intalnire cu noi .

Impreuna cu Cristian Vasile si Daniel Burchel de la News Oltenia ne-am deplasat si noi unde a ajuns Liviu Dragnea .

Nu am ajuns bine ca am fost deja luati in primire de 4 jandarmi , un politist si cativa jandarmi in civil care in permanenta au stat langa noi . Politistul chiar a facut un gest urat la care nu ne asteptam ! Avand in dotare un spray paralizant , acesta langa noi a dat piedica la o parte tot sa ne provoace .

Liviu Dragnea evita dupa umilinta de la Iasi si Galati deplasarile in care PSD aduce multi oameni . Si la Calarasi (Dolj) a facut acest lucru ! Maxim 200 de participanti au fost la intalnirea cu Liviu Dragnea dintre care 100 au fost forte de ordine .

Liviu Dragnea a inceput sa discute despre agricultura , invocand diverse pomeni care in mod normal fiind la guvernare acestea trebuiau sa devina realitate ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.