Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Ziua Nationala a Romaniei sarbatorita de jandarmii doljeni.

Ziua Nationala a Romaniei sarbatorita de jandarmii doljeni.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Astăzi, 29 noiembrie a.c., la sediul Grupării de Jandarmi Mobile ”Frații Buzești” Craiova s-au organizat o serie de activităţi cultural-educative cu prilejul sărbătoririi Zilei Naţionale a României.

Astfel, au fost prezentate aspecte privind semnificaţia Zilei Naţionale a României, fiind evocate şi marile personalităţi doljene care au participat şi contribuit la înfăptuirea unirii de la 1 Decembrie, toate acestea în cadrul simpozionului intitulat „1 decembrie 1918 – Făurirea Statului Naţional Unitar Român”.

De asemenea, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova va participa vineri, 1 Decembrie, la manifestările organizate de autorităţile publice locale în piaţa ”Mihai Viteazul” din Craiova, cu un detașament și o gardă port drapel formate din cadre ale unităţii, care vor face parte din blocurile de defilare, precum și cu autovehiculele pe care jandarmii le folosesc în misiunile curente, echipate cu mijloace acustice și luminoase specifice Ministerului Afacerilor Interne.

detaşamentul   de   jandarmi   constituit   din

reprezentanţi   ai  Grupării  de   Jandarmi   Mobile   Craiova     (46   jandarmi   45

subofiteri + 1 ofiter) sub comanda lt. Ciobanu Narc

detaşamentul   de   jandarmi   constituit   din

reprezentanţi   ai  Grupării  de   Jandarmi   Mobile   Craiova     (46   jandarmi   45

subofiteri + 1 ofiter) sub comanda lt. Ciobanu Narc

Totodată, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura şi măsurile de ordine şi siguranţă publică  în zona de competenţă, pentru buna desfăşurare a manifestărilor consacrate sărbătoririi Zilei Naţionale a României.

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – GJMb Craiova


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Baroul Dolj: Finalizarea cursurilor de limba bulgară organizate în cadrul proiectului ”Cross-Border Partnership for Training and Labour mobility in the Juridical field”

COMUNICAT DE PRESA referitor la finalizarea cursurilor de limba bulgară organizate în cadrul proiectului ”Cross-Border Partnership for Training and Labour mobility...

Închide