Ziua Unirii Principatelor marcata la Craiova

0
537

Ceremonia dedicată Zilei Unirii Principatelor a fost organizată la Craiova în piața Alexandru Ioan Cuza, în fața statuii domnitorului Unirii.

La ceremonie au participat Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguta Vasilescu, dar și oficialitățile județului, prefectul județului – Dan Narcis Purcărescu, președintele CJ Dolj – Ion Prioteasa, conducerea Primăriei Craiova – viceprimarul Stelian Bărăgan și administratorul public Sorin Manda, dar și consilieri județeni și locali.

Au susținut alocuțuni oficialitățile prezente la eveniment din partea prefecturii Dolj, a Consiliului Județean și a Primăriei Craiova.

Unirea Principatelor Române din anul 1859 a fost marcată la Craiova prin ceremonii religios-militare și spectacolul folcloric realizat de peste 300 de dansatori ai mai multor ansambluri folclorice din județul Dolj, sub îndrumarea profesioniștilor de la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” din Craiova.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.