Home » Life & Style » Zodiac » Zodiacul totemic iti dezvaluie personalitatea

Zodiacul totemic iti dezvaluie personalitatea

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Zodiacul totemic iti dezvaluie personalitatea

Zodiacul totemic iti dezvaluie personalitatea . Totemul tău îți poate spune ce fire ești, ce abilități și ce atitudine ai față de viață și de ceilalți. Astrologia amerindiană se bazează pe simboluri mitice, numite totemuri, reprezentate de animale, care oferă îndrumare celor născuți sub semnul lor.

Vidra

20 ianuarie-18 februarie

Ești creativă și ai idealuri mărețe. Tinzi să vezi în ceilalți mai mult decât sunt cu adevărat și faci tot ce se poate pentru a îmbunătăți viața celor din jurul tău. Te afli mereu în căutarea adevărului. Fire independentă, ești fidelă în relația de cuplu. Lecția pe care trebuie s-o învețe cele aflate sub acest semn este să rămână cu picioarele pe pământ în timp ce reușesc să atingă stelele.

·        Elementul tău: aer

·        Cea mai bună zi: duminica

·        Piatra norocoasă: turcoaz

Lupul

19 februarie-20 martie

Ai grație, ești intuitivă și iubești libertatea. Oferi celorlalți încredere, generozitate, iar pentru cei din familie ai sentimente profunde care te fac să le fii loială și să-i protejezi cu orice preț. Scopul tău este să găsești și să păstrezi cu grijă iubirea adevărată.

·        Elementul tău: apa

·        Cea mai bună zi: joi

·        Piatra norocoasă: jad

Uliul

21 marie-19 aprilie

Ești înțeleaptă, vizionară. Adori să iei inițiativa și să-i conduci pe ceilalți. În ciuda nerăbdării și impulsivității tale, iubești cu intensitate. Lecția pe care trebuie s-o înveți de la acest totem este să renunți la iubirea de sine, la a fi individualistă, pentru a fi acceptată de grup.

·        Elementul tău: foc

·        Cea mai bună zi: luni

·        Piatra norocoasă: opal

Castorul

20 aprilie-20 mai

Puternică, atrăgătoare și mândră, poți deveni agresivă dacă ești provocată. Construiești relații și proiecte personale cu răbdare nelimitată. Faci economii pentru a te simți în siguranță. De asemenea, ai imaginație și, uneori, ești schimbătoare. Scopul tău este să trăiești în armonie cu natura.

·        Elementul tău: pământ

·        Cea mai bună zi: luni

·        Piatra norocoasă: malachit

Cerbul

21 mai-20 iunie

Ai spirit de observație, ești creativă și intuitivă. Iubești cu pasiune și te dedici cu devotament partenerului. Lecția pe care trebuie s-o deprinzi este să fii mai răbdătoare și mai pragmatică. Ai talente în diferite domenii. Trebuie doar să-ți dai răgazul de a le descoperi. Ești dinamică, volubilă, amuzantă, curioasă, o companie plăcută pentru oricine.

·        Elementul tău: aer

·        Cea mai bună zi: miercuri

·        Piatra norocoasă: agat

Ciocănitoarea

21 iunie-21 iulie

Cel mai bine te simți în propriul cămin. Ești generoasă, sensibilă, creativă. Printre defectele tale se numără starea de spirit schimbătoare. Devotată propriei familii, îți protejezi și îngrijești copiii cu atenție. Învață să te mai relaxezi câteodată, renunțând la responsabilitățile la care ții cu dinții.

·        Elementul tău: apa

·        Cea mai bună zi: luni

·        Piatra norocoasă: cuarț roșu

Nisetrul

22 iulie-22 august

Spontană, hotărâtă, ai curajul și ambiția de a obține tot ceea ce-ți dorești. Vrei să fii cea mai bună în ceea ce faci. Treci prin viața cu un entuziasm debordant și contagios, inspirându-i pe ceilalți. Cu toate că ai o doză de egoism, arăți generozitate celor care au nevoie de ajutorul tău. Lecția pe care o ai de învățat de la totemul tău este să renunți la a dramatiza, din dorința de a atrage atenția asupra ta.

·        Elementul tău: foc

·        Cea mai bună zi: duminica

·        Piatra norocoasă: cornalină (cuarț portocaliu)

Ursul

23 august-22 septembrie

Ești sensibilă, practică, inteligentă și discretă. Atenția sporită asupra detaliilor te face o persoană perfecționistă, iar spiritul critic nu le permite celorlalți să te iubească și să te aprecieze pe atât de mult pe cât ai merita. Muncitoare din fire, te străduiești să-i mulțumești pe cei din jur la locul de muncă și acasă. Ai nevoie să-ți cultivi mai mult toleranța și optimismul.

·        Elementul tău: pământ

·        Cea mai bună zi: miercuri

·        Piatra norocoasă: ametist

Corbul

23 septembrie-22 octombrie

Ești inteligentă, mereu în căutarea echilibrului și a adevărului în numele căruia ești gata să lupți. Idealistă, fermecătoare, tânjești după liniște, armonie în comunitatea și în familia ta.  Adesea indecisă, în dragoste te dedici trup și suflet celui pe care-l alegi într-un târziu, după îndelungi căutări. Lecția de viață dată de totemul tău este să-ți afli echilibrul emoțional.

·        Elementul tău: aer

·        Cea mai bună zi: vineri

·        Piatra norocoasă: safir

Șarpele

23 octombrie-21 noiembrie

Misterioasă, intuitivă, ești mereu în transformare. Cauți plăcerea în tot ceea ce faci și te hrănești din laudele și aprecierile celor din jur. Chiar dacă ești rezervată și secretoasă, în cuplu iubești cu pasiune și ești loială. Ai nevoie de mai multă autodisciplină și voință pentru a te controla. De asemenea, lecția totemului tău este să ierți cu adevărat.

·        Elementul tău: apa

·        Cea mai bună zi: marți

·        Piatra norocoasă: smarald

Bufnita

22 noiembrie-21 decembrie

Te definesc înțelepciunea, voința și vigoarea. De asemenea, ești înțelegătoare, generoasă și de încredere. Cu toate că ești aventuroasă, iubirea și prietenia ta sunt întotdeauna sincere. Pentru ceilalți, ești ca o lumină în întuneric, oferind sprijin și sfaturi la nevoie. Adori să călătorești, pentru că această pasiune îți potolește setea de libertate.

·        Elementul tău: foc

·        Cea mai bună zi: joi

·        Piatra norocoasă: topaz

Gasca

22 decembrie-19 ianuarie

Tăcută și protectoare cu cei din familie, acționezi adesea cu precauție și pe cont propriu. Nu te ferești să muncești din greu pentru a avea tot ce ai nevoie și te adaptezi cu mare ușurință la situații noi. În dragoste, alegi pe cineva care te înțelege și-ți împărtășește ideile și scopurile. Lecția pe care ți-o oferă totemul tău este că, uneori, zborul în afara stolului este benefic.

·        Elementul tău: pământ

·        Cea mai bună zi: sâmbăta

·        Piatra norocoasă: rubin


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Lansare candidatura Lucian Sauleanu

Avocatul Lucian Bernd Sauleanu își va lansa candidatura ca independent pentru funcția de primar al municipiului Craiova. Detalii despre viziunea...

Închide