Klaus Iohannis, MESAJ DUR la bilantul Ministerului Public: ‘Magistratii reprezinta un reper moral in societate, orice abatere de la norme trebuie sanctionata’

0
300

Klaus Iohannis, MESAJ DUR la bilantul Ministerului Public: 'Magistratii reprezinta un reper moral in societate, orice abatere de la norme trebuie sanctionata' 1Mesaj dur al presedintelui Klaus Iohannis la prezentarea bilantului Ministerului Public. Klaus Iohannis a subliniat ca orice abatere a magistratilor de la lege trebuie sanctionata cu celeritate.

“Romanii isi doresc o tara in care statul de drept sa fie respectat. Rolul magistratilor este unul esential pentru a avea o tara mai sigura si unde cei care incalca legea nu scapa nepedepsiti sunt repere importante. Misiunea magistratilor nu trebuie sa fie perturbata, chiar daca in ultima vreme presiunile s-au intensificat si presiunile politice au devenit din ce in ce mai puternice. Aveti un aliat puternic, societatea civila, care a inteles ca justitia nu poate progresa daca nu este lasata sa isi faca treaba.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.