Crosul Inimii in Parcul Tineretului

0
409
Crosul Inimii in Parcul Tineretului
Crosul Inimii in Parcul Tineretului

Prin intermediul acestui proiect Societatea Studentilor Medicinisti din Craiova își propune să ridice nivelul de conștientizare pe care oamenii il au cu privire la factorii de risc ce pot conduce la dezvoltarea bolilor cardiovasculare , acestea reprezentând principala cauză a mortalității la nivel mondial. In Romania, 2 din 3 romani mor din cauza unei astfel de afectiuni. În acest sens , am planificat mai multe activități, pe care le-am considerat eficiente în schimbarea atitudinii pe care oamenii o au față de propria lor sănătate .

Sedentarismul este unul dintre cei cinci factori majori de risc, pe lângă obezitate, hipertensiune arterială, hipercolesterolemie și fumat, pentru afecțiunile cardiovasculare. Începerea practicării treptate a unei activități fizice, reduce considerabil șansele de apariție a unui eveniment coronarian acut și a accidentelor vasculare cerebrale. În acest sens Liga Studenților din Craiova demarează un nou proiect “Crosul Inimii”.

Crosul Inimii se apropie de START! Alergam pentru minte, corp si suflet! Participarea este libera, castigatorii primesc premii, iar toti participantii merita aplauze si incurajari! Va asteptam cu mare drag alaturi de noi in linia de Start sau pentru a ne sustine! Nu ezitati sa dati “Going” acestui eveniment!

Duminica 2 Aprilie incepand cu ora 11:30 in Parcul Tineretului sunteti invitati la acest eveniment care are si o pagina pe facebook .

https://www.facebook.com/crosulinimiifasmr/videos/825773314227194/

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.