Cosmin Corâțu, despre Intencity : Anul acesta vibe-ul de festival va fi mult mai puternic!

0
1337

Cosmin Corâțu este unul din consilierii locali care a sustinut si s-a implicat in organizarea festivalului Intencity..

Prezent si la prima editie, Cosmin Corâțu a avut cateva interventii in Consiliul Local Craiova cu privire la organizarea acestei editii..

In iarna a fost infintata si o comunisie in cadrul Primariei Craiova cu privire la festival iar Cosmin a venit cu solutii concrete ..

Organizarea in aceasta perioada, varietatea genurilor muzicale cat si alte ideei au fost aduse in discutie de catre Cosmin Corâțu ..

Azi am mers pe Stadionul Ion Oblemenco pentru a fi la curent cu ultimele noutati legate de festival iar Cosmin ne-a raspuns la cateva intrebari ..

Festivalul IntenCity, care a avut prima ediție în vara anului 2022, este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova. Conceptul festivalului este să reunească anual o varietate de genuri și influențe muzicale, iar în parteneriat cu BCR, sponsorul principal al evenimentului în acest an, aduce împreună muzica de ieri, de azi și de mâine.

Puteți afla mai multe detalii despre eveniment accesând link-urile de mai jos:

https://iticket.ro/event/intencity

https://www.craiovaintencity.ro/

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.