Cristian Culcea, presedintele PUSL Dolj : Asteptam pe orcine are demnitate,onoare si curaj sa vina alaturi de noi

0
242

Liderii PUSL Dolj au susținut, miercuri, o conferință de presă, la care au participat presedintele PUSL Dolj, Cristian Culcea, Elena Costea, vicepresedinte PUSL Dolj si Neniu Marius, vicepresedinte PUSL Dolj.

„Fac apel la cetateni sa ni se alature in proiectul nostru politic la nivelul judetului Dolj. Mi-am prezentat intentia de a candida la Consiliul Judetean Dolj si asteptam pe orcine are demnitate,onoare si curaj sa vina alaturi de noi”, a declarat Cristian Culcea, presedintele PUSL Dolj.

„Candidez pentru că avem o responsabilitate sa le oferim familiilor noastre o alternativă reală, viabilă, credibilă care răspunde nevoilor. O alternativă clară, civilizată, pe înțelesul tuturor. Ceea ce mă deosebește de contracandidatii mei, este ca nu am mai facut politica pana acum, ca nu am facut averi pe banii statului si nu m-am imbogatit pe spatele cetățenilor noștri”, a declarat Elena Costea, Vicepresedinte PUSL Dolj si candidat la Primaria Comunei Malu Mare.

„Din actiunile facute pe raza comunei Pielesti am realizat ca nu sunt singur si ca oamenii primesc cu bratele deschise candidatura mea si idea de schimbare.Voi lupta pana la capat pentru dezvoltarea comunei mele si pentru o viata mai linistita a tuturor cetatenilor”, a declarat domnul Neniu Marius, Vicepresedinte PUSL Dolj si candidat la Primaria Comunei Pielesti.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.